Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Další skvělý způsob, jak si užít vejce. Je jen na vás, jestli dáváte přednost vejcím uvařeným více natvrdo nebo spíše naměkko.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 svazek šalotky
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 1 trochu soli
  • 6 ks vejce
  • 2 lžíce balzamikového octa
  • 1 lžička čerstvě mletého pepře
Článek

Postup

01.

Vejce nakrájejte na libovolné kousky. V misce promíchejte pokrájenou šalotku, olej, ocet a sůl. Vejce rozdělte na talířky a touto zálivkou je zakápněte. Hustě posypte hrubě mletým černým nebo barevným pepřem.

Načítám