Hlavní obsah

Petra vyhrála proměnu! Jak se povedla?

Foto: martin šandera

Kdo by nechtěl mít při nákupech po ruce šikovnou stylistku?Foto: martin šandera

Reklama

Neznáme ženu, která by čas od času nepronesla na adresu svého vzhledu větu: „Chce to změnu!“. Stejné nutkání vyzkoušet něco nového měla i čtenářka Petra, která vyhrála v jedné z našich soutěží, a dostala se tak do rukou vizážistky a stylistky Renné. Ta jí poradila s úpravou vlasů, líčením a na závěr s ní vyrazila vybírat oblečení. Jak si tenhle dokonalý servis Petra užila?

Článek

Čtyřiadvacetiletá Petra pochází z Kolína a do naší proměny se nedostala proto, že by ji potřebovala nejvíce :-), na sympatickou slečnu se usmálo štěstí v soutěži. Ačkoli se nechtěla vrhat do žádných radikálních změn (na ježka bychom ji fakt neukecali :-), chtěla si nechat poradit od odborníků a konečně zjistit, co přesně by jí slušelo.

Objem snadno a rychle

Její „průvodkyní“ krásy byla vizážistka a stylistka Renné Vidourková, která léta také stříhá. A právě u vlasů jsme začali. Petřiným problémem jsou jemné vlasy, které rychle ztrácejí objem a plihnou. „Nejlepším řešením je správný střih, proto jsem Petře sestříhala spodek vlasů tak, aby působily objemněji,“ vysvětluje Renné. Jste na tom podobně? Určitě se nebojte svěřit do rukou kadeřníka. Přestože Renné odstřihovala slovy milimetry, výsledek byl nepřehlédnutelný.

Foto: martin šandera

Petra před proměnou: největším problémem byl chybějící objem ve vlasechFoto: martin šandera

Aby stejného efektu čtenářka dosáhla i doma, poradila jí Renné i s úpravou vlasů. Trocha pěny, objemového pudru, vytočit konce pramenů kulmou, a Petra má vlasy jako z reklamy.

A jde se líčit

Poté přišlo na řadu líčení, vizážistka se rozhodla pro hnědé kouřové oči. Nejprve ale Petru naučila kouzlit s make-upem, korektory a rozjasňovačem. Podle Renné dělá hodně také obočí, které tváři dodává výraz. To proto nejprve upravila pinzetou (pozor, slabé čárky nejsou v kurzu, oblouk má být co nejpřirozenější) a opatrně dobarvila hnědým stínem, který u světlovlásek působí lépe než černá tužka. „Je to super, vypadám mnohem výrazněji, přitom nejsem nějak zmalovaná,“ libovala si čtenářka.

Foto: martin šandera

Výherkyně dostala také lekci líčení, Renné jí vymalovala kouřově hnědé očiFoto: martin šandera

Foto: Martin Šandera

Kouřové líčení Petře prospěloFoto: Martin Šandera

Foto: martin šandera

Důležitý je i styling, Petra se naučila, jak vlasy snadno upravovatFoto: martin šandera

Stojany s oblečením vzaly holky útokem

Když už byla vizáž kompletně hotová, vydala se stylistka s Petrou pátrat po vhodném oblečení. Společnými silami vybraly modré saténové šaty, ke kterým si Petra vyzkoušela boty na podpatku, a poté ještě černý overal v kombinaci s žabkami s kamínky. I když by si čtenářka normálně overal sama nevyzkoušela, s výsledkem byla spokojená. Kromě toho také zjistila, že jejím křivkám sluší zvýrazněný pas. Až příště vyrazí na nákupy, určitě stylovou lekci s Renné zúročí!

Foto: martin šandera

Ná nákupy se Petra těšila nejvíceFoto: martin šandera

Foto: martin šandera

Černý overal je nejen stylový, ale i pohodlnýFoto: martin šandera

Foto: martin šandera

Petra si vyzkoušela i modré šaty s páskemFoto: martin šandera

Ve kterém modelu se vám Petra líbí více? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám