Hlavní obsah

Pijte zdravě, posilte imunitu

Reklama

Dodržování pitného režimu je důležité po celý rok. V létě je to ale mnohem jednodušší. Teplé počasí nás doslova nutí napít se a osvěžit. Jakmile sluníčko přestane hřát a nastanou chladnější dny, pocit žízně už nebývá tak intenzivní a dostavuje se mnohem později. A třeba až v polovině dne zjistíte, že jste se ještě ani nenapili.

Článek

Dodávat tělu tekutiny je ale nutné bez ohledu na roční období a počasí. Stále platí, že dospělí by měli denně přijmout 2 – 2,5 l tekutin. Vždyť 60 % lidského těla je tvořeno vodou. Nedostatek tekutin se může projevit únavou, rozmrzelostí, bolestí hlavy. Když už tyto signály tělo vysílá, znamená to, že je někde chyba. Jak špatnému pitnému režimu předcházet?

Skvělými pomocníky jsou šumivé tablety Revital. Vyřešíte s nimi dva problémy najednou – doplňování vitaminů i tekutin. Obojí je nezbytné z hlediska posilování imunity. Šumivých tablet Revital je nyní devět druhů a široká je i škála jejich příchutí. Vybere si z nich opravdu každý.

Vyvážené složení, jedinečné chutě

Jaké jsou jejich výhody? Všechny druhy mají nyní novou recepturu. Jsou obohaceny přírodními aromaty a neobsahují aspartam. Jejich vyvážené složení dodá tělu všechny potřebné vitaminy a minerály. Připravíte z nich nápoje jedinečných chutí, navíc obohacené o rozpustnou vlákninu, která harmonizuje trávení. Na rozdíl od laciných výrobků mají tablety Revital vyvážené pH a nepřekyselují tak žaludek.

Proč zrovna vláknina?

Vláknina je nezbytnou součástí zdravého jídelníčku. Bohužel v moderní stravě plné polotovarů, fast foodu a bílého pečiva je jí zoufale málo. Je přitom nutná pro správné fungování trávicího systému. Nedostatek vlákniny je pak jednou z příčin rozvoje takzvaných civilizačních chorob, jako jsou obezita, kardiovaskulární potíže i vznik karcinomů. Zdrojem vlákniny je zejména ovoce, zelenina, luštěniny a celozrnné pečivo.

Vláknina nemá žádné kalorie, prochází trávicím traktem bez vstřebávání. Váže na sebe vodu a bobtná. Tím zvyšuje pocit sytosti, a je tedy vhodná při redukčních dietách. Vláknina upravuje peristaltiku střev a podporuje v nich růst přátelských bakterií, což nazýváme prebiotickým působením.

V šumivých tabletách Revital se nachází rozpustná vláknina inulin získaná z kořene čekanky. A který přípravek je vhodný právě pro vás?

Cítíte se oslabení a obáváte se, že můžete snadno podlehnout náporu nemocí? Vyberte si Revital Multi s příchutí pomeranče a mandarinky. Zařaďte tento nápoj s 10 základními vitaminy každý den ke snídani, váš imunitní systém to ocení.

Je vaše strava jednostranná, držíte dietu, užíváte často léky? Může se stát, že vašemu tělu chybí nezbytné vitaminy či minerály. Doplňte je za pomoci Revitalu Multi forte s lahodnou příchutí tropického ovoce. Celé vaše tělo tak bude lépe fungovat.

Jste po nemoci? Jste často vystaveni stresovým situacím? Kouříte? Správnou volbou pro vás je pomerančový Revital Cé s 500 mg nepostradatelného vitaminu C. Nedostatek vitaminu C se jinak projeví zvýšenou únavou, podrážděností, nespavostí a oslabenou obranyschopností.

Chcete podpořit imunitní systém vašeho dítěte? Připravte mu denně nápoj z jedné tablety Revitalu Multivitamin KIDZ. Příjemnou malinovou chuť děti přímo milují. Kromě deseti nezbytných vitaminů obsahuje také vitamin D3 a vápník pro správný vývoj a stavbu kostí v období růstu.

Trpíte na studené nohy a ruce? Zapomínáte častěji? Revital Ginkgo biloba + zelený čaj účinně podpoří krevní oběh. Zajistí tak lepší prokrvení celého těla. Prokrvené ruce a nohy nezebou. Prokrvení mozku s sebou nese zvýšenou schopnost soustředění a zlepšení paměti.

Cítíte napětí a nedokážete relaxovat? Míváte často křeče? K uvolnění vás dovede Revital Hořčík + vitamin B6 s příchutí grepu a citronu. Proto také bývá nazýván symbolem klidu a míru v těle. Použitá organická forma navíc zajistí vysokou vstřebatelnost hořčíku.

Máte špatné zažívání? Trápí vás problémy trávicího ústrojí? Zkuste detoxikační kúru Revital Očista těla. Extrakt z aloe vera, na kterém je založena, má blahodárné účinky na celou trávicí soustavu. Má také protizánětlivé účinky a podporuje imunitní systém.

Chcete posílit pevnost svých kostí a zubů? Užívejte pravidelně Revital Vápník-hořčík + vitaminy s lehkou citronovou příchutí. Obsahuje pět účinných látek, které se vzájemně podporují a zesilují svůj účinek.

Jste často unaveni? Darujete krev? Můžete mít deficit železa. Revital Ferrodyn dodá nejen tento nezbytný minerál, ale podpoří jeho vstřebání a fungování dalšími třemi antioxidanty. Tablety mají jedinečnou chuť tropického ovoce.

Chcete odolat náporu nemocí a dodržovat pitný režim? Vsaďte na novou generaci šumivých vitaminů z řady Revital!

Reklama

Související témata:

Načítám