Hlavní obsah

Placená milenka. Dovolíte mu ji?

Foto: Thinkstock

Dokázala byste mu tolerovat placený sex?Foto: Thinkstock

Reklama

Sex za peníze jako povolený doping v současných partnerských vztazích? Vypadá to tak! Našla jsem ženy, které svému partnerovi raději tolerují placenou milenku. A jejich vysvětlení? „Za peníze je to lepší, mám jistotu, že v tom nejsou city!" říká jedna z nich. Že by v sexu byly zbořeny další hranice?

Článek

Nedávno jsem na diskusních fórech a chatu narazila na pro mě vzácný fenomén. Dostala jsem nabídku placeného sexu. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby mi ten muž hned nevysvětloval, že jeho žena placený sex nebere jako nevěru a toleruje mu ho. Zamyslela jsem se a začala hledat, zda je více takových žen. A našla jsem je!

Dovolila zpestření manželovi

Jana žije se svým mužem přes patnáct let. Tvrdí, že všechno jim klape včetně sexu. Před dvěma lety si však s manželem povídali o svých sexuálních nesplněných touhách a Jana byla konsternována tím, že se Pavel vyjádřil, že by chtěl zkusit sado-maso, ale v té tvrdší formě. Pokusila se mu tuto touhu splnit, ale když došlo k akci, zjistila, že jí to nevyhovuje. Škrtit manžela při vyvrcholení, i když jen jemně, zkrátka nebyl šálek její kávy, stejně jako ho nedokázala bičovat důtkami. Promluvili si o tom v klidu a Jana mu navrhla, že mu zaplatí profesionálku. Chvilku váhal, ale nakonec do toho šel.

„Ze salonu se vrátil jako vyměněný! Byl ke mně pozorný, snažil se jako nikdy!" pochvaluje si Jana, která mu od té doby občasné návštěvy sado-maso salonu toleruje. „Nežárlím. Vím, že bych mu to sama nedopřála, a nechci, aby to vyhledával jinde a tajně," dodává Jana.

Foto: Thinkstock

Některé praktiky mu nemůžete dopřátFoto: Thinkstock

„Mám to za peníze dovoleno!"

Přiznává mi padesátiletý Vašek. S jeho ženou jsem bohužel neměla možnost hovořit, i když mě její názor velmi zajímal. Vašek žije s Marií osmnáct let a placené milenky má posledních deset let. Jeho žena o tom prý ví. Na otázku, zda chodí do veřejného domu, mi přiznal, že ne. Že si vždycky vyhlídne objekt své touhy a nabídne mu finanční odměnu za to, že se s ním ona žena vyspí. Ne vždycky se setká s kladným ohlasem, ale přesto si na zájemkyně, zejména z řad studentek, nemůže stěžovat. Otázkou je, zda by jeho žena i v tomto případě nad placenou „nevěrou" zamhouřila oči.

Podobnými inzeráty se chaty doslova hemží, a tak se ptám, jaký máte na tuhle věc názor. Byly byste schopné svému muži tolerovat placenou milenku? Je to pro vás menší zlo, než klasická nevěra? Nebo si myslíte, že se tím vztah tak jako tak nabourá? Pojďte se vyjádřit do diskuse nebo na info@prozeny.cz. Netrpělivě čekám na vaše názory!

Reklama

Související témata:

Načítám