Hlavní obsah

Ulovte si plavky na dovolenou. Se slevou!

Reklama

Chcete se cítit jako Miss Bratislava? Hledáte kvalitní plavky? Chcete poradit, jaké plavky vám budou sedět? Inspirujte se!

Článek

V posledních letech se na internetu setkáváte s nabídkou různých značek plavek, ale co o těchto značkách víte? Je nejvyšší čas vědět, v čem se koupete a opalujete.

Materiál, z něhož jsou plavky vyrobeny, by měl být kvalitní a měl by obsahovat lycru. Krom toho by měly být plavky odolné vůči slané a chlorované vodě. Jistě se vám stalo, že po dovolené u moře už vaše plavky nevypadaly jako plavky, ale podobaly se spíše něčemu jinému.

Prozradíme vám něco málo o plavkách značky MARKO. Plavky MARKO jsou navrhovány s ohledem na jejich plné využití, a to je samozřejmě koupání v chlorované i slané vodě. Obsahují značný podíl lycry, a tudíž jsou ideálně elastické a drží svůj tvar i při náročnějším užívání. Jsou ušity z kvalitního italského materiálu. Spojení funkčnosti a designu z nich dělá jedny z nejatraktivnějších plavek na našem trhu.

S kvalitními plavkami Marko se nemusíte bát ani do chlorované vody

O návrhy modelů se stará tým návrhářů, který prvně navrhuje jejich ergonomii, abyste se v plavkách dobře cítili, a v druhé řadě navrhuje design plavek. Ženám často záleží jen na designu plavek, ale opomíjí jejich funkčnost. Samozřejmě svou roli hraje i cena plavek, ale u plavek MARKO se ceny rozhodně bát nemusíte. U nás na rajpradla.cz říkáme, že plavky MARKO jsou tři výhody v jedné.

Tři v jednom

  • 1. Skvělá cena
  • 2. Luxusní vzhled
  • 3. Kvalitní materiál

Garance kvality

Každé plavky mají svou vlastní visačku originality, proto se nemusíte obávat původu plavek.

Výprodej plavek MARKO

Právě teď probíhají na shopu rajpradla.cz výprodeje plavek MARKO a do konce týdne běží akce doprava zdarma při nákupu nad 499 Kč, tak pokud ještě nemáte plavky a chystáte se na dovolenou, máte ideální příležitost. Na rajpradla.cz nemusíte mít obavu, že vám plavky nesednou, protože je můžete zdarma vyměnit za jinou velikost či model a nebudeme vám při první výměně účtovat poštovné.

Je z čeho vybírat

Nabídka modelů je široká: od jednodílných plavek až po dvoudílné plavky v rozličných barvách a velikostech. V nabídce jsou také modely s odnímatelnou pěnovou výztuhou, push-up nebo se zapínáním či zavazováním na zádech. Je jen na vás, jak chcete nechat vyniknout svoji postavu.

Nyní můžete plavky nakoupit s výhodnou slevou

Majitelky štíhlé postavy nešlápnou vedle s jakýmkoli střihem plavek MARKO, ale i v jejich případě hraje roli dobře padnoucí velikost. Máte přece jen nějaké kilo navíc doplněné širšími boky? Zaměřte se na nabídku dvoudílných plavek s širší gumou a zavazováním na bocích. Ani větší bříško není konec světa, protože MARKO nabízí tzv. tankiny. Tento elastický top prošitý pod prsy se díky jemným kosticím dokonale přizpůsobí vaší postavě. Tankiny drží pevně na prsou, dolní část je pak volná.

Eva s Adamem jsou vám k dispozici

Doporučení ohledně plavek je celá řada, ale vyznat se v nich je nezřídka časově náročný úkol. Nechte si poradit s výběrem od Evy z obchodu rajpradla.cz, která má velikostní tabulky, akční nabídky a módní hity pod palcem! Vaše obavy se promění v jistotu, že vás nové plavky nezklamou.

Spolehněte se na profesionály!

Reklama

Související témata:

Načítám