Hlavní obsah

Po čtyřicítce bude každá z nás potřebovat multifokální brýle

Foto: ESSILOR - OPTIKA

Také už bez brýlí těžko rozluštíte malé písmo?Foto: ESSILOR - OPTIKA

Bohužel je to tak. I když jsou dnes ženy po čtyřicítce stále mladé a atraktivní, jejich oči přirozeně stárnou. Jakmile se přistihnete, že natahujete cenovku na šatech co nejdále od očí, abyste ta malá písmenka rozluštily, dostihla vás presbyopie. Moderní řešení nabízejí multifokální brýle.

Článek

Konečně už vám děti odrostly a vy se můžete plně věnovat samy sobě. Je toho stále tolik, co jste ještě neprožily a neviděly! Vaše oči ale dostávají celý život zabrat. Neustále zaostřují na blízko a do dálky. Po čtyřech desítkách let jsou už právem unavené a potřebují vhodnou korekci. Postupně ztrácejí pružnost a obtížněji zaostřují na blízké předměty. Není to nemoc, ale přirozená součást procesu stárnutí oka. Proti presbyopii (vetchozrakosti) neexistuje prevence, jen vhodná korekce zraku.

Šik i po čtyřicítce 

Buďte stále krásné! Je zbytečné používat nevzhledná babičkovská bifokální skla, rozdělená viditelnou čarou, nebo se neustále zdržovat přendáváním brýlí na blízko a na dálku. Vyřešte vše jako dáma – s elegancí. Na trhu jsou k dostání inovativní multifokální skla Varilux, která vám dopřejí ostré a jasné vidění na všechny vzdálenosti – na blízko, do dálky i na střední vzdálenost.

Foto: ESSILOR - OPTIKA

Ilustrační fotografieFoto: ESSILOR - OPTIKA

Multifokální čočky jedině od specialistů

Věděly jste, že právě Varilux byla úplně první multifokální brýlovou čočkou na světě? Od té doby ji výrobce Essilor neustále zdokonaluje a přináší tak svým zákazníkům stále více pohodlí a kvalitnější vidění. Podle výzkumu, který společnost Essilor prováděla v nedávné době na 1903 respondentech, oceňují zákazníci kvalitu jejích výrobků a mají s nimi dobré zkušenosti. Výzkum také potvrdil, že jsou s tímto řešením presbyopie uživatelé progresivních čoček velmi spokojeni.

Svěřte se do rukou odborníka, Varilux specialisty, a získejte garanci 100% spokojenosti nebo výměny po dobu 30 dní.

Najděte svého optika na www.najdioptiku.cz. Pro více informací navštivte www.varilux.cz.

Načítám