Hlavní obsah

Pomoc! Po milování usíná!

Foto: shutterstock.com

Muže sex vyčerpáváFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdy žena nejvíce touží po milování? Když její milenec usne! Zní to jako vtip, nicméně opravdu není. Riziko předčasného usnutí zabíjí touhu! My však víme, co dělat s ospalým mužem, aby byl sexuálně svěží!

Článek

Hladil vás tak jemně, až vás mrazilo, a vzal si vás tak vášnivě, až se vám zamotala hlava. Už jen proto, nebo snad díky návalům emocí, teď máte chuť dotáhnout tak slastnou chvíli do naprosté dokonalosti. Chcete se přitulit, obejmout ho, roznítit oheň pro další kolo nebo povídat si s ním o hloupostech.. Otočíte se a...? On spí?! Ano, to je přesně ta chvíle, kdy vy na to máte největší chuť, ale s ním to ani nehne!

Chci spát, zlato!

Mno, nejste v tom sama. Podle nedávného průzkumu se 79 % mužů z celkových pěti tisíc dotazovaných respondentů přiznalo, že po milování zaklapnou víčka a drze usnou. Je zajímavé, že tu samou skutečnost potvrzuje 90 % žen ze stejného počtu oslovených. (Asi 11 % mužů spí tak tvrdě, až o sobě ani neví... Anebo se bojí to přiznat.)

Nechce, nebo nemůže?

To ale není nic proti výsledku vědeckého bádání britské Univerzity of Sussex, které zjistilo, že 48 % mužů usíná dokonce během milování! Dokážete si to představit? „Miláčku, pojď ke mně blíž. Chrrrrrrrrrr!" A v ten moment si člověk říká: Může za to ten můj, nemůže za to ten můj?

Foto: shutterstock.com

Chcete si po milování povídat?Foto: shutterstock.com

Stejnou otázku si pokládají i vědci. Muži jsou pověstní tzv. refrakterní fází, což je období, po které nejsou schopni dosáhnout opakované erekce. A co dál? Prudký odliv krve nedopřeje svalům glykogen, jež je zodpovědný za energii. A jelikož mají muži více svalů než ženy, připadají si po milování vyčerpaní více než po vytrvalostním maratonu. Mno, ona ale i taková ejakulace... (Dostat ze sebe veškerou energii stříkáním, to taky dá zabrat!) Podle jistého doktora Neila Stanleyho, vedoucího průzkumu University of Surrey, ale existují jistá řešení, jak riziku předčasného usnutí předcházet, o čemž se zmiňuje Benjamin Kuras ve své knize Tao sexu.

Chopte se situace

Pokud si chcete vášnivé chvilky prodloužit, dbejte doporučení milovat se mimo ložnici, neboť ta kolikrát přímo svádí k odpočinku a spánku. Jako zvukovou kulisu zvolte hudbu, která na partnera působí povzbudivě a energicky - romantické ploužáky si nechte na jindy. A hlavně na něj po aktu mluvte, pokud možno optimisticky. „Zlato, mně se ti to dnes tak líbilo. Obzvlášť hezké bylo to, jak jsi mi jazykem kroužil na..." (Doplňte svou vlastní sexštinou. Přeci jenom každý tomu říká jinak...) Vtip je samozřejmě i v oddalování ejakulace, neboť, jak je výše uvedeno, vysiluje (ach jo). Takže hrát si s penisem na kočku a myš: Navnadit, chytit, pustit. Žádné časné proudy rozkoše! A to by v tom byl čert, aby partner nevydržel déle než vy. Ale pro jistotu buďte tak o jeden dva své orgasmy napřed, neboť náhoda je... blbec. (No co? V tomhle případě se vyplatí být tak trochu sobec...).

A co vy, milé dámy, usnul vám někdy muž přímo „při činu"? A leží při vás po aktu jako vyvrženej vorvaň" a popadá dech, nebo se vám něžně věnuje? Prostě jak to vypadá u vás doma po pohlavním styku? Napište nám na info@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám