Hlavní obsah

Pod ochranou růží

Reklama

Už jsme si zvykly na to, že skutečně bezpečnou kosmetiku najdeme v lékárnách. Není to jenom díky garantované účinnosti, ale nesmírně důležitá je také možnost poradit se s lékárníkem.

Článek

Každodenní péče o pleť je nezbytná, zejména v městském prostředí, kde bez ustání čelíme útokům znečištěného ovzduší, prachu a dalších negativních vnějších vlivů. Když se proto vypravíme pro pleťový krém do lékárny, nemusíme nutně mít citlivou pleť nebo pleť se sklonem k podráždění. Pro mnohé z nás je důležitá také jistota, že v kosmetických přípravcích nejsou některé konzervační látky, např. parabeny, že přípravky jsou hypoalergenní a testované pod dermatologickou kontrolou. Některé z nás zase nedají dopustit na přípravky s přírodními ingrediencemi. A právě s tímto nám v lékárně mohou poradit.

Růže je zdrojem mnoha užitečných aktivních látek a odjakživa se používala při výrobě parfémů a kosmetiky, ale také ve farmacii. Výtažky z této křehké, ale mocné květiny mají totiž velmi dobrou schopnost hydratovat a zklidnit pleť. Polyfenoly obsažené v růžích jsou účinné antioxidanty. Chrání okvětní lístky před negativními vlivy vnějšího prostředí a zajišťují jejich přirozenou svěžest. A obdobně působí i na pleť.

S růžovou řadou Vichy Essentielles získá vaše pokožka nejen zvláčnění a zklidnění, ale také ochranu. Fluid a krém na obličej se postarají o hebkou pleť, ať už jí máte mastnější, nebo suchou. Čisticí pěnový krém pomůže s odličováním a pokožku navíc tonizuje. V řadě Essentielles najdete i tělové mléko a sprchový gel. Všechny přípravky jsou k dostání v lékárnách, a to za velice příjemné ceny – již od 130 Kč. Vaše pokožka tak může být pod ochranou růží každý den.

Reklama

Načítám