Hlavní obsah

Podprsenky, které sedí tak skvěle, jak vypadají

Dobře padnoucí podprsenka je základem celého ženského outfitu. To, jak podprsenka padne, ovlivní váš celkový vzhled. Proto zkoušíte různé druhy a hledáte tu pravou.

Článek

Úkolem podprsenky je zpevnit, tvarovat a pozvednout prsa, tak jako krajková podprsenka Angelia na úvodní fotografii. Tím se vám uvolňuje oblast pasu a opticky vás zeštíhluje. Některé podprsenky toho ale umí ještě víc.

Dokonale padnoucí podprsenka Maia 4D Soft Control

Královna mezi podprsenkami je Maia 4D

Maia 4D je podprsenka, která se tvaruje podle vašeho těla. Uvnitř se skrývá unikátní materiál, který reaguje na tělesnou teplotu. Vytvaruje se podle linie poprsí a dodá ňadrům potřebnou oporu a pevnost. Košíčky jsou prodyšné a ňadra se v nich nikdy nezpotí. Hladká se vyrábí v základních barvách – tělové, černé, bílé a lososově růžové variantě. Pokud dáváte raději přednost zdobeným podprsenkám, zvolte smetanovou nebo úchvatnou tmavě modrou Maiu 4D, s jemnými krajkovými detaily. Vyztužená podprsenka s hladkými košíčky by měla být v každém ženské prádelníku.

Podprsenka Waves pro zakulacení horní linie ňader

Vítězka mezi bardot podprsenkami

Překrásný dekolt a dokonalou vizáž má i saténová podprsenka Waves  typu Half Bardot. Její otevřený střih zdůrazní poprsí, navíc ho v horní linii krásně zakulatí. Je skvělou volbou do většího výstřihu. Speciální střih košíčků (se dvěma svislými švy) podpírá prsa zespodu. Vrchní část podprsenky je zdobena jemným vzorovaným tylem a saténovými proužky v netradičním vzoru podlouhlých lístků. Využijete ji i do letních korzetových šatů, ramínka podprsenky jdou odepnout. Tuto podprsenku doporučuje i Iva Kubelková! Podprsenky střihu Bardot vždy lichotí ženské postavě.

Dekorativní krajka podprsenky Charm doplní váš dekolt

Šarmantní kráska z krajky

Sofistikovaná krajková podprsenka Charm v sobě spojuje dva typy střihů – Half Bardot a krajkového bandeau navrchu. Svislé švy košíčků perfektně zakulatí horní i dolní linii ňader. Vrchní část z elastické měkké krajky vytvoří zajímavý dekolt, efektně jej uplatníte ve výstřihu topu, saka či šatů. Tento typ podprsenky můžete najít i v provedení Push-Up, která má velmi příjemné gelové košíčky.

Věnujte výběru podprsenky náležitou pozornost, budete odměněny pohodlím a dobrým pocitem ze svého vzhledu.

Reklama

Načítám