Hlavní obsah

Podvedla jsem ho kvůli dítěti

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na počátku byla touha po druhém miminkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Docela mě zaujaly vaše články a v jednom žena vypráví o své nevěře. Chtěla bych vám napsat svůj příběh. Když jsem se s manželem poznala, ani jsem s ním nechtěla začít chodit, po třech letech jsme se vzali a rok a půl nato se nám narodil syn, dlouho očekávaný a vytoužený.

Článek

Na počátku byla touha po druhém dítěti, snažili jsme se čtyři roky bez úspěchu a s vědomím, že manžel má jen minimální šance mě oplodnit - šílené slovo, ale vystihující situaci. Jednou při prohlídce mi paní doktorka řekla: ,,Musíte být trpělivá, nebo si můžete zkusit najít milence, ale to vy byste neudělala, jste na to moc zamilovaná." Myslím, že tato věta to všechno spustila. Pořád jsem přemýšlela, jestli bych byla schopná kvůli miminku podvést svého manžela. Mohla bych mu pak lhát a předstírat, že je jeho? Unesla bych tu lež a provinění?

Poprvé jsem manžela podvedla s mužem, se kterým jsem ,,chodila " v pubertě. Ale nechtěla jsem pak pokračovat dál kvůli jeho rodině, znám dobře jeho manželku a děti. Uvědomila jsem si, že bych jim dost ublížila. Dvě další nevěry tu říkat nebudu.

Počtvrté to byla náhoda, která úplně změnila můj názor na svět. Byl to kamarád, víc o něm radši nenapíšu, bylo to moc krásný, nečekaný, opakovalo se to několikrát. Jen s jednou věcí jsem nepočítala - že se do mě zamiluje. Je o dost mladší než já, svobodný, bez závazků. Hrozné pro mě bylo, když se mě začal vyptávat, jestli opustím manžela a nastěhuju se k němu i se svým synem. Já ale nechci opustit manžela, který věděl, jak moc toužím po miminku a že jsem schopná ho i podvést, jen abych měla svůj sen v náručí. Skončila jsem tedy vztah se svým milencem, který se snaží mě získat zpátky, i když ví, že od manžela neodejdu. Je ale natolik moudrý, že o našem románku nikomu neřekl a snad ani neřekne. Nemám strach z toho, jestli to vyjde najevo. Obhájila jsem se, když mi manžel našel pár SMS v mobilu a pár zapomenutých mailů. Právě ty maily a smsky nám pomohly a upevnily vztah.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Někdy nám nevěra může upevnit vztahFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Je to zvláštní, že nevěra dokáže pomoci uvědomit si, s kým opravdu chceme být a prožít život, kdo za ty problémy a neshody opravdu stojí. Byl to samozřejmě pro něj šok, když to zjistil. Mluvili jsme o rozchodu i o tom, zda pokračovat spolu dál. Bylo to o hádkách, vysvětlování, obviňování a milování s udobřováním. Nakonec jsme si vysvětlili všechny bolístky, které jsme si nechávali pro sebe.

S manželem jsme se začali bavit i o umělém oplodnění, on byl vždy proti tomu, ale jsme rozhodnuti na ně na jaře jít a já chci mít dítě pouze s ním, protože ho miluju. On je ten, který mě vždy držel nad vodou a stál u mě v nejhorších chvílích, a já u něho stála, když se mu hroutil svět.

Tak to je můj příběh, který je zatím bez šťastného konce. Tedy pro mě, stále čekám na ty vytoužené dvě čárky na těhu testu, na to NAŠE druhé vytoužené miminko.

Reklama

Načítám