Hlavní obsah

Podzim 09? S leskem kovu!

Foto: shutterstock.com

Na podzim se zahalte do tmavých barevFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na tyrkysovou, puntíky a proužky. Letošnímu podzimu budou vévodit černá a šedá barva tvídu, kůže, nebo džínoviny s kovovými doplňky – trendy budou také zipy či šperky ze žlutého kovu.

Článek

Za městskou „rebelku“

Kabátky klasických dámských střihů z černého nebo šedého tvídu, hranaté kabelky, robustní černé kozačky, jasně červená rtěnka a modrý nebo zelený lak na nehty. To jsou „nej“ trendy kousky pro letošní podzim podle módního zápisníku Elle UK.

Pro skutečný „London Look“ ve stylu Kate Moss byste měla svůj šatník doplnit ještě úzkými černými džínami, v kurzu je například také džínová bunda s rukávy z černé kůže a maxi svetry. Dále černé šaty s „vosím pasem“ a balonkovými rukávy, polobotky v barvě „stříbrné metalízy“, ale i černá motorkářská bundička se zipy, černé harémové kalhoty a šperky ze žlutého kovu. Tohle všechno jsou tipy pro městské „rebelky“.

Foto: shutterstock.com

Motorkářská bundička vám dodá rebelský vzhledFoto: shutterstock.com

Za dámu

Podzimní módní zápisník však nabízí také elegantnější a „ženštější“ trendy. Jsou inspirovány módou čtyřicátých let: úzká černá sukně ke kolenům či těsně nad nebo pod, průsvitné černé punčocháče, černé střevíčky na jehlových podpatcích a světlá blůza (nejmódnější jsou odstíny béžové) s nařasením na rukávech a namísto výstřihu. I elegantní kabelky mají hranaté tvary, vracejí se zpět také „psaníčka“. Na přehlídkách Chanelu byla dokonce k vidění kabelka „ve střihu“ školní brašny na záda, která doplňovala outfit s nařasenými rukávy a manžetami – klasický módní žertík dvorního designéra značky Chanel, kreativitou překypujícího Karla Lagerfelda.

Tak vzhůru na nákupy!

Související témata:

Načítám