Hlavní obsah

Podzim v televizi? Všude bude Dejdar!

Foto: iPrima.cz

Porota Česko Slovensko má talent zasedne v trochu jiné sestavěFoto: iPrima.cz

Reklama

Jaké televizní lahůdky si pro své diváky na letošní podzim připravily Nova a Prima? Tak třeba napínavý akční seriál Expozitura, úplně poslední sérii pořadu Ano, šéfe! Nebo kultovní Sex ve městě. Nestačí vám to? Čtěte dál, novinek je dost, a oblíbených stálic ještě více…

Článek

Na podzim komerční televize namíchaly svůj programový koktejl z osvědčených pořadů a také několika novinek. Začněme tedy tím, co zůstává. Prima pokračuje v soutěžním pořadu Prostřeno, přičemž výhru zvýšila na 40 tisíc korun. Do kuchyní se vrací také Zdeněk Pohlreich s poslední sérií pořadu Ano, šéfe! A proč poslední? „Už bych totiž musel někoho z těch blbečků zabít,“ svěřil se prostě při jednáních s Primou.

Foto: prima.cz

Zdeněk Pohlreich se vracíFoto: prima.cz

Těšit se můžete i na novou řadu talentové show Česko Slovensko má talent, kde na křesle porotce vystřídá Jana Krause herec Martin Dejdar. Ten bude ostatně k vidění i na Nově v dalších dílech seriálu Comeback. Nachystány jsou i nové Soukromé pasti, které jsou o 15 minut delší než v první sérii. Objeví se v nich napříkald Jiří Langmajer nebo Vojtěch Dyk.

Foto: Archiv TV Nova

Obrazovku Novy ovládne akční ExpozituraFoto: Archiv TV Nova

Staronové hvězdy v seriálech

I domácí seriály se dočkaly nových tváří. Tým v Ordinaci v růžové zahradě 2 posílí Martin Zounar a Saša Rašilov, do primáckých Cest domů se zase přestěhuje Tereza Kostková. „Mám za sebou zatím pět natáčecích dnů a přečetla jsem šest scénářů. Moc toho prozradit nemůžu, ale jsem ráda, že jsem pozitivní hrdinka. Neměla to v životě lehké, ale může si za to sama, udělala lidskou chybu,“ mlží herečka Tereza Kostková.

Foto: Archiv TV Nova

V Soukromých pastech zazáří i Vojta DykFoto: Archiv TV Nova

Nova se navíc konečně rozhodla vypustit do světa seriál, který má už dva roky natočený v archivu. Na Expozituře, české akční detektivce, se podíleli publicisti Janek Kroupa a Josef Klíma a jedná se o napínavý příběh inspirovaný mrazivými událostmi okolo Berdychova gangu. Hlavní hvězdou je herečka Hana Vagnerová, která se údajně kvůli náročnému natáčení i rozešla s přítelem.

Na Primě se zase můžete těšit na volné pokračování seriálu Taková normální rodinka, které režiroval Dušan Klein. Je připraveno celkem 6 dílů, ve kterých se objeví jak dřívější herci, jako jsou Daniela Kolářová, Jaromír Hanzlík, želvy Poldinky, Petr Forman (hrál jednoho z raubířů), tak i nové postavy – například Lenka Vlasáková nebo Josef Polášek.

Foto: Archiv TV Nova

Příběh v seriálu Expozitura vypráví krásná herečka Hana VagnerováFoto: Archiv TV Nova

Sex, filmy a napětí

I pro svou ženskou televizi Love si Prima přichystala lákavé pořady. Kromě večerů plných sexu (nasadí kultovní seriál Sex ve městě, Tajný deník Call Girl a seriál o lesbičkách Láska je láska), je to i detektivka Spravedlnost v krvi, který se točí kolem rodiny bojovníků za právo a pravdu. Chybět nebudou ani osvědčené Čarodějky, Ally McBealová, Zoufalé manželky, Chůva k pohledání nebo Oprah Show.

Foto: iPrima.cz

Nestárnoucí Sex ve městě je zpátky!Foto: iPrima.cz

Nova zase sází hodně i na filmové trháky. Uvede Ženy v pokušení, 2Bobule, Doktor od Jezera hrochů, Kajínek, Temný rytíř nebo prvních 5 dílů Harryho Pottera. Prima začíná filmové večery s Brucem Willisem a Smrtonosnou pastí.

A co jste si z podzimního schématu vybrali vy?

Reklama

Související témata:

Načítám