Hlavní obsah

Podzimní kosmetické novinky – znáte je?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět kosmetiky se neustále rozvíjí, stejně, jako se stále na trhu objevují nové kosmetické produkty, se objevují i nové aktivní látky. Nyní jsou to takzvané látky „příkazové“. V čem se liší?

Článek

Příkazové látky jsou vlastně mimořádně účinné aktivní látky. Na rozdíl od jiných přípravků, které chybějící aktivní látky pouze doplňují, látky „příkazové“ dávají pleti pokyn, jakou látku mají začít produkovat a syntetizovat a kde ji uplatnit. To například znamená, že si pleť začne vyrábět svůj vlastní kolagen či sama začne produkovat tuk, a to v místech, kde bude postupně vyplňovat jemné i hlubší vrásky.

Ač se to zdá jako sci-fi, tyto látky najdete i v běžně dostupných produktech za příjemnou cenu. Pojďme si ukázat několik tipů od kosmetické firmy RYOR, která je českou rodinnou značkou a udržuje trend se světovými nadnárodními kosmetickými firmami.

Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem (204 Kč)

Jedná se o vysoce účinný regenerační přípravek určený především k ošetření očního okolí, ale zároveň i na ošetření jemných vrásek celé pleti. A pozor – je vhodný i pro citlivky!

Obsažené aktivní látky:Matrixyl (restrukturalizace 3D kožní sítě), ceramidy (hydratace a regenerace pleti), skvalen (zjemnění a zlepšení kožní bariéry), vitamin E (antioxidant), mandlový a jojobový olej

Co je to Matrixyl?

Matrixyl je vysoce moderní látka na bázi unikátních peptidů. Tyto upravené peptidy jsou nosiči informací pro přestavbu a opravu kůže a dokážou zmenšit vrásky až o 44,9 % za 2 měsíce a zároveň zvýšit elasticitu a tonus pokožky o 20 %. Matrixyl aktivuje mezibuněčnou hmotu, pokožka se tak stává hutnější a hydratovaná.

Doporučená aplikace:Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem je vhodné pro všechny věkové kategorie i typy pleti včetně citlivých. Aplikujte 2x denně, ráno a večer na partie očního okolí. Sérum můžete využít i na celý obličej jako denní či noční krém.

Cena: 204 Kč

Více o přípravku ZDE!

Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem, RYOR – 204 Kč

Výplň vrásek pro korekci pleti (214 Kč)

Přípravek pro rychlou i dlouhodobou výplň vrásek. Kombinace dvou vysoce moderních aktivních látek zajišťuje okamžitý i postupný účinek při korektivní redukci vrásek až o 37,6 %, a to včetně vrásek v oblasti očního okolí, rtů, krku i rukou.

Jak výplň funguje?

Přípravek obsahuje dvě vysoce moderní aktivní látky, které zajišťují dlouhodobý i krátkodobý (avšak velmi intenzivní) efekt. Vyplnění vrásek funguje na opačném systému než přípravky pro modelaci těla. Aktivní látky startují funkci adipocytů (tukových buněk), které začnou produkovat vlastní tuk a tukové buňky v podkoží se vyplní, dochází tedy k napnutí pleti. Kolagenovým vláknům je tak vytvářena opora a dochází k vypnutí pleti ve spodních vrstvách pokožky. Pleť je při dlouhodobém používání vypnutá, svěží a vrásky jsou výrazně redukovány.

Doporučená aplikace:Aplikujte 2x denně, ráno a večer. Pro požadovaný efekt je nutná pravidelná a intenzivní aplikace! Přípravek je možné nanášet na celý obličej (pokud pleť působí unaveně a není vypnutá) nebo pouze lokálně (v případě lokálních mimických vrásek).

Cena:214 Kč

Více informací o výrobku ZDE!

Výplň vrásek pro korekci pleti, RYOR – 214 Kč

Nevíte, jak správně pečovat o pleť? Zeptejte se v naší kosmetické poradně na www.mujryor.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám