Hlavní obsah

Pohrajte si s loknami

Foto: Philips.cz

Svůdné lokny sluší téměř každé ženě. Jen jde o to, vybrat ty pravéFoto: Philips.cz

Chcete každý den vypadat upraveně? Dopřejte si svěží lokny, které si rychle a snadno vytvoříte doma.

Článek

Možná jste ještě nenašla ten správný grif, jak zařídit, abyste každý den odešla z domu s účesem, který nebude vypadat, a) že jste se ráno neučesala, b) že jste sice měla snahu, ale nevyšlo to. S fénem se potýkáte už docela dlouho, ale výsledek je tak 50 na 50. Žehlička leží ve skříni, protože vám vlasy přísně srovnané do pozoru nesluší a k žádnému jinému účesu jste s její pomocí nedospěla. A klasickou kulmu jste vyhodila už před lety, protože jste si o ni popálila prsty a po hodině strávené před zrcadlem byl výsledek rozpačitý.

Foto: Philips.cz

Vyberete pramen vlasů, vložíte jej do natáčecí komory a stisknete tlačítko. Jednoduché, že?Foto: Philips.cz

Rychle, jednoduše, šetrně

Toužíte po dokonalých vlnách? Pak jste ideální adeptkou na automatickou kulmu. „Její největší výhodou je jednoduché používání a rychlost. S její pomocí zvládne vytvořit krásné vlny jako od kadeřníka každá žena, i když nemá ráno času nazbyt. Výsledek je přitom ohromující, ať už si vytvoří přirozeně zvlněný účes, nebo perfektně tvarované lokny,“ konstatuje Miroslava Komanová, marketingová manažerka značky Philips HairCare. A dodává, že nejnovější model, automatická kulma Philips StyleCare Prestige, tvaruje vlny opravdu chytře. Díky speciální technologii drží lokny všeho druhu tvar úžasně dlouho, ale během úpravy je nepřehřívá, takže o ně zároveň pečuje. Další pečující porci dostanou vaše vlasy i díky keramickému válci napuštěnému keratinem. Válec je navíc oproti předchozím modelům delší, takže na něj namotáte dvakrát tolik vlasů a celá úprava účesu je výrazně kratší. A nehrozí vám ani popálené prsty!

Foto: Philips.cz

Speciální technologie automatické kulmy Philips StyleCare Prestige umožňuje vytvořit dlouhotrvající vlny při nižší teplotě.Foto: Philips.cz

Sedmadvacetkrát jiná

Díky tomu můžete kulmu směle používat každý den. Nezatěžuje ani vaše vlasy, ani váš ranní harmonogram a zajistí, že budete vždy vypadat skvěle – a pokaždé jinak. Díky různým nastavením teploty, času a směru natáčení můžete vyzkoušet až 27 různých druhů vln od lehce zvlněných po pevné hollywoodské lokny. Automatická kulma Philips StyleCare Prestige stojí 3499 Kč a při nákupu od 1. 2. do 31. 3. 2018 ji můžete 45 dní testovat s garancí vrácení peněz.

Více na www.philips.cz/vlasy nebo zde. Případně si přečtěte naše další tipy, jak na péči o vlnité vlasy.

Reklama

Načítám