Hlavní obsah

Sex: Tyhle polohy raději nezkoušejte!

Foto: Isifa

Ložnice by měla být místem lásky a ne cirkusovou manéžíFoto: Isifa

Reklama

Že se vám v ložnici nemůže nic stát? Omyl, ne všechny sexuální polohy jsou bezpečné. Jestli váš milenec dostane nápad, že chce vyzkoušet některé z těchto šesti krkolomných pozic, pošlete ho do háje! Nechcete si přece u milování ublížit...

Článek

Kdo z nás se nikdy nepustil do experimentování se sexuálními polohami? Koho nikdy nezajímalo, jaké to asi je, když se nakloní víc na levou stranu, prohne v zádech, nebo svěsí hlavu z postele? Zvídavost je lidská a normální. Ovšem je třeba znát své limity a předvídat, na co je prostě ohebnost těla krátká. A co teprve technická proveditelnost!? Některé sexuální pozice by snad měli pro milence, kteří se neživí akrobatickými kousky, zakázat, aby si neublížili. Které například? Do čeho by vás partner neměl nutit?

1. Orální bublifuk

Co se vám může stát? Udržování svého pozadí ve vzduchu dá nějakou práci, i když vám on podpírá nohy, takže pro vás je to poloha náročnější. Po pár minutách přijímaného orálního sexu ucítíte bolest za krkem. Nedej bože, když mu ještě tisknete penis v ruce. Ve víru vášně může svoji pánev přitisknout ke gauči tak silně, že vám ruku „trochu“ zmáčkne.

2. Most hříchů

Jestli jste hadí žena, nebude vám tahle poloha působit žádné problémy. Položte si partnera na záda, sedněte si mu klínem na obličej, nadzdvihněte se, maximálně se prohněte v zádech tak, že rukama dosáhnete na postel (udělejte tunel) a vsuňte si jeho penis do pusy. Jestli tohle dokážete, pasujte se na elitní akrobatku. Bolí vás v zádech již po jednom shýbnutí? Pak je partner blázen, když vám tuhle polohu podá jako návrh! Zaťukejte mu na čelo, tohle opravdu nepůjde!

3. Smyslné klíště

4. Čelní smyslné klíště

Jestli by vás chtěl utáhnout na vařené nudli, a poprosit, že smyslné klíště zkusíte v jeho snadnější verzi, nedejte se. I tak se totiž jedná o celkem nebezpečnou atrakci, která není pro každého. Rozbít si úsměv můžete stejně jako v předchozím případě. Nehraje roli, že se pusou zavěsíte za jeho penis. Ten vám ve stabilitě nepomůže. Ba naopak ho při pádu můžete sejmout taky. Au!

5. Lavička

6. Otevřený dopis

Přiznejme si, že stojka v sexu je ošemetnou záležitostí. Udržet se na hlavě s roztaženýma nohama, když máte něčí jazyk v klíně, je opravdová fuška srovnatelná s prací v dolech – a to i když vás bude dotyčný přidržovat. Když na něj jdou orální choutky, ať potlačí slinu a vyžádá si pohodlnější polohu pro vás oba. Jinak budete mít hlavu plochou jako dno hrnce!

Nedělejte nic přes bolest!

Prostě experimentujte s rozvahou. Radši si udělejte test, který vám ukáže, která poloha se pro vás hodí (viz článek Sexy test: Která poloha je pro vás nejlepší?) nebo navrhněte střízlivější variantu dovádění. Co třeba sex v kuchyni? A pro manžele máme extra rady zde!

Určitě si ale nenechte nakukat, že všechny polohy jsou bezpečné a krásné. Nedejte se, když se vám některá z nich nebude na první ani druhý pohled líbit. Prostě řekněte STOP, chci to jinak! Nemá právo vás do ničeho nutit!

A co v rámci pudu sebezáchovy nikdy v sexu nevyzkoušíte právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám