Hlavní obsah

Položte si vinylovou podlahu sami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte podlahu, kterou byste si mohli položit sami, a zároveň by splňovala veškeré vaše požadavky? Už jste ji našli, poohlédněte se po české plovoucí vinylové podlaze FatraClick.

Článek

Čeká vás rekonstrukce a přemýšlíte, jakou podlahu vybrat? Zvolte vinylovou. Vinylová plovoucí podlaha FatraClick se skládá z několika vrstev. Pod designovou vinylovou vrstvou s PUR úpravou, která zabraňuje špinění a chrání podlahu před poškozením, je HDF deska, na které je zespod umístěna navíc korková vrstva, zajišťující vynikající zvukovou i tepelnou izolaci. Jednotlivé díly podlahy jsou opatřeny zámkovým systémem Uniclic, který využívají také renomovaní výrobci dřevěných či laminátových podlah.

Fatra FatraClick, Dub světlý

Podlahu FatraClick zvládnete položit sami, a to bez drahého nářadí či velkých zkušeností. Instruktážní video z pokládky tohoto druhu podlahy dokazuje lépe než slova, jak je instalace podlahy jednoduchá. Žádné lepení, stačí opravdu jen kliknout a tak spojovat jednotlivé části do sebe. Můžete si tak vytvořit i vlastní netradiční kombinace. Váš interiér poté získá zcela novou a originální atmosféru, stačí jen zapojit fantazii a začít tvořit.

A že je opravdu z čeho vybírat, dokládá nabídka 20 originálních přírodních dekorů inspirovaných dřevinami z celého světa, přičemž ke všem jsou nabízeny i designové lišty ve stejných vzorech.

Fatra FatraClick, Dub vintage

Kvalitu podlahy oceníte hned po položení, neboť je okamžitě připravená pro zatížení. Podlahy jsou navíc testovány na odolnost vůči bakteriím, velmi lehce se udržují a čistí, jsou tudíž vhodné pro domácnosti a rodiny s alergiky.

Fatra FatraClick, Dub selský přírodní

Více informací o vinylových podlahách naleznete na http://www.fatrafloor.cz/

Související témata:

Načítám