Hlavní obsah

Pomocníci pro snadné pečení cukroví

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adventní čas se opět kvapem blíží a ruku v ruce s ním i příprava vánočního cukroví. Přinášíme vám několik tipů na to, aby vaše domácí cukroví dostalo glanc a bylo stylově naservírované.

Článek

Diskontní řetězec KiK v tomto předvánočním období nabízí sortiment kuchyňských potřeb pro pečení cukroví. Pro většinu tohoto sortimentu však naleznete využití i v průběhu roku, například na svatbách či narozeninových oslavách.

Sady na zabalení cukroví

Pochlubte se svým cukrovím všem známým. S touto sadou můžete sladké pečivo rychle a esteticky zabalit. Originální sada na zabalení cukroví obsahuje šest sáčků, skládací krabičky, jmenovky s dárkovou mašličkou a stužku na převázání.

Zdobičky na cukroví

I u zdobení cukroví se dají strávit hezké rodinné chvíle. Děti si u toho užijí spousty legrace a mohou rozvíjet svou kreativitu. Praktická zdobička se jim bude dobře držet i ovládat. K dostání v KiKu za 25 korun.

Razítka na sušenky

Máte rádi domácí sušenky? KiK nabízí originální razítka na sušenky s dřevěnou rukojetí. V balení naleznete dvě přídavné silikonové raznice.

Balení razítek na sušenky v KiKu k dostání za 79 korun

Kovové vykrajovací formičky

Různé tvary vykrajovacích formiček můžete využít na mnoho druhů originálních vánočních sladkostí. Do pečení můžete zapojit i děti, které práci s vykrajovátky hravě zvládnou a bude je bavit. V KiKu naleznete různá provedení vykrajovátek, každý kus za 25 korun.

Dávkovače na těsto

Správný poměr surovin je základ chutného pokrmu. Dávkovač na těsto i na čokoládu vám usnadní práci při přípravě moučníků. Do nádoby nalejete těsto, a pak už můžete pohodlně dávkovat do připravených forem nebo košíčků.

Silikonové formy na pečení

Silikon je ideální materiál pro kuchyňské účely. Vyniká nízkou hmotností, elasticitou, a hlavně svou nepřilnavostí. Hospodyňky ocení snadnou údržbu a dobrou tepelnou vodivost, díky níž se sníží čas pečení.

Silikonové formičky na pralinky

Silikonové formičky využijete pro přípravu neobvyklých čokoládových bonbonů, ale i celé řady dalších sladkých pochoutek. Čokoládové bonbony ani jiné sladkosti k silikonovým formičkám nepřilnou a lze je snadno vyklopit lehkým zatlačením na dno silikonové formičky. KiK nabízí tyto formičky za 49 korun za kus.

Silikonové kuchyňské pomůcky

Dalšími kuchyňskými pomocníky ze silikonu jsou mašlovačka a stěrka. Největší předností silikonové mašlovačky je, že z ní nevypadávají štětiny. Výhodou obou produktů je i odolnost vůči teplotám od -40°C do 230°C.

V KiKu nyní naleznete silikonové stěrky a mašlovačky za 29 korun za kus

Reklama

Načítám