Hlavní obsah

Pomstila se mi kvůli kolegovi!

Foto: Thinkstock

Obě jsme se zamilovaly do jednoho kolegyFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alena přebrala v práci Jitce vysněnou lásku. Ta to neunesla a začala se mstít. Jak to dopadlo, se dočtete v našem dalším příběhu. Od pondělí startuje nové Téma týdne: (Ne)věřím seznamkám. Jaké s nimi máte zkušenosti? Pojďte nám napsat na info@prozeny.cz.

Článek

S Jitkou jsme kamarádky už od střední školy a dokonce děláme společně v jedné firmě. No a ona se zamilovala do jednoho kolegy z vedlejší kanceláře, do Petra. Mně se také líbil, ale před kamarádkou ani před ním jsem nedávala nic znát, myslela jsem si, že bych u něj stejně neměla šanci. Mýlila jsem se.

Jednou za mnou totiž přišel do kanceláře, jestli bych s ním nechtěla zajít na kávu. Souhlasila jsem s nadšením, Jitce jsem ale nic neřekla. Další den jsme měli schůzku. Tam jsem Petra lépe poznala. Byla jsem překvapená, kolik toho máme společného.

Začali jsme spolu tajně chodit. Přemýšlela jsem, jestli o našem vztahu mám říct i Jitce. Nakonec jsem došla k názoru, že by o tom měla vědět, když je moje nejlepší kamarádka. Stejně by se to dozvěděla od někoho jiného, což by bylo horší.

Myslela jsem si, že to pochopí, ale krutě jsem se spletla... Do očí mi vmetla, že jsem k.... nevymáchaná a že mi to nikdy nezapomene a bude mě nenávidět do konce života. Naše kamarádství skončilo. Začala mi dělat různé naschvály, roztrhané fotky nebo rozbitá tiskárna v mé kanceláři nebyly výjimkou. Když jsem přišla třeba o pět minut později, tak už se o tom zlomyslně zmínila před šéfem. Dostala jsem vynadáno a bylo mi řečeno, že jestli se to bude častěji opakovat, tak mě vyhodí. A ta mrcha Jitka se tím krásně bavila.......

Několikrát jsem se jí snažila omluvit, ale marně. Peklo pokračovalo. Nakonec jsme se s přítelem sbalili a z firmy odešli.

Teď už máme naštěstí klid.

Od pondělí startuje nové Téma týdne: (Ne)věřím seznamkám. Máte se seznamováním přes inzerát nějaké zkušenosti? Pojďte se o ně s námi podělit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám