Hlavní obsah

Ponožky pod stromeček? Máme něco lepšího!

Foto: shutterstock

Ponožky pod stromeček? Máme něco lepšího!Foto: shutterstock

Děti to milují, rodiče akceptují a my to dětem nadělíme! Každoroční závody v kreativitě vrcholící zoufalstvím nás rodičů, a co víc, spíše nás maminek, se blíží. Máte už všechny dárky pro své ratolesti? Já ne.

Článek

Nebudeme se tvářit, že tohle není reklamní sdělení, je. Ale píše ho taky jenom člověk, já – Jana, a ne nějaký robot. Byla jsem sice ta „šťastná“, která byla dva měsíce doma, ale protože jsem dělala kuchařku, vychovatelku a učitelku, nestihla jsem vlastně nic. Co vy?

Domácí kolotoč

Nemyslím si, že bych byla špatná matka, ale pár reklamací jsem za poslední dobu doma zaslechla. Nespokojené děti „na prázdninách“, které jsem „otravovala“ učením. A pak… Nespokojený byl i druhý vychovatel. Proč? To nechme stranou. Výsledek? Dárky přes e-shopy a doma odchytávání pošťáka, který nezvoní dvakrát, ale bohužel ani jednou.

Jak ochránit děti a ještě pro ně získat Ježíška?

Chtěla jsem se jen podělit o to, že své děti i v téhle době stejně jako po celý rok dopuji vitaminy. Doba je složitá, a jestli se snažím někoho chránit, jsou to především ony. Nebudu ze sebe dělat lepší matku, než jsem, někdy bych je přetrhla, přesto je miluju. Jako vy ty své.

Mojí výhodou je, že pracuji pro firmu, kde mám informace o zdraví a výzkumech z první ruky. Je to ale výhoda i pro vás, protože se mohu podělit o své zkušenosti.

Navíc vám seženu dárek pod stromeček. Ano, úplně každé z vás. A co? Tu pro děti nejmilovanější stavebnici na světě, viz obrázek.

Foto: Naturamed

Ježíšek od NaturaMeduFoto: Naturamed

Zdravý mozek, oči, zuby

Pamatujete si na rybí tuk na lžíci? Pokud ne, jste asi mladší ročník, závidím vám, jste patrně ještě bez vrásek. Pokud pamatujete, právě jste se otřásly. Není se čemu divit, dobré to vážně nebylo. Tedy na chuti, pro zdraví jistě ano.

Doba pokročila a k pokroku přispěli výzkumem vědci z celého světa. Výsledek? Bravurní! Možná už jste slyšely o našich certifikovaných Rybičkách. Zásobují děti výjimečně vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin DHA a EPA mořského původu. Konkrétně z Norska. DHA a EPA jsou pro vaše děti tou nejdůležitější mastnou kyselinou podporující správnou funkci jejich mozku a očí. Přidaný vitamin D pečuje o jejich obranyschopnost, zdravé zuby a kosti.

A ještě ušetříte svému dítěti vlastní trauma z polykání rybího tuku. Kapsle ve tvaru rybičky jsou totiž díky ovocné chuti především chutné. Takže spíš budete děti hlídat, aby je nejedly pořád.

Foto: Naturamed

Rybičky od NaturaMedFoto: Naturamed

Dárek od Ježíška

A protože jsou peníze kulaté, mají tu tendenci se raz dva rozkutálet. Omlouvám se za tu infantilní poznámku, asi jsem už doma opravdu moc dlouho.

Zkrátka chci říct, že se vám snažíme ušetřit. Při koupi ročního balení vyjde měsíční splátka na 249 korun. Denní dávka omega-3 pak na 8 korun a vy dostanete zmíněnou stavebnici zdarma! Jako dárek pod stromeček. I my máme děti, proto nabízíme pomoc. Stačí klik a dárek je tu v okamžik. A dost, jdu si odpočinout.

Vaše Jana

Reklama

Načítám