Hlavní obsah

Poradíme vám, jak svůj domov jednoduše proměnit během vteřiny

Představte si světlo, které se dokonale přizpůsobí vašim požadavkům a životnímu stylu. Světlo, které vždy navodí správnou atmosféru. Světlo, které v jakékoli situaci pomůže. Unikátní systém osvětlení Philips Hue dokonale zapadne do konceptu propojené domácnosti, ale nabízí ještě mnohem více.

Článek

Nechte se probudit denním světlem, i když bude venku ještě tma. Uspořádejte večírek se světelnými efekty, které mění barvu přesně podle hudby. Ovládejte své domácí osvětlení pohodlně na dálku prostřednictvím mobilních zařízení. To vše a mnohem více nabízí systém osvětlení Philips Hue.

Základem je starter kit obsahující tři LED žárovky a bridge pro zapojení do wi-fi routeru. Instalace je velmi snadná – stačí jen našroubovat žárovky, zapojit bridge, stáhnout aplikaci a ihned můžete začít vychutnávat neopakovatelný zážitek z 16 milionů barev. Hue však nejsou pouze žárovky. Pro milovníky designu vytvořil Philips také celou řadu samostatných svítidel a doplňků, které oživí každou domácnost a nabízí široké spektrum využití.

Pro milovníky designu vytvořil Philips také celou řadu samostatných svítidel a doplňků

Dekorujte světlem

Barevné osvětlení může být mnohem více než jen křiklavá pouťová atrakce. Vytvoří tu správnou atmosféru pro sledování filmů, přizpůsobí se promítaným fotografiím nebo změnou odstínu upozorní na právě uvařenou večeři.

Chcete se bavit? Stáhněte aplikaci a roztančete pokoj všemi barvami, které budou střídavě blikat přesně podle rytmu hudby. Váš večírek se tak stane nezapomenutelným.

I děti ocení na zdi promítnuté jejich oblíbené barvy, které se stejně jako dětská nálada mohou střídat každou chvíli. Aplikací s přednastavenými efekty je dosud nepočítaně a díky otevřenému ekosystému se neustále vyvíjí.

Stáhněte aplikaci a roztančete pokoj všemi barvami

Místo budíku probuzení „slunečními“ paprsky

Máte rádi letní dny, kdy vás z postele tahají první sluneční paprsky, a naopak nenávidíte zimní rána, kdy vás z pelechu nedostane ani třikrát vypnutý budík? Hue přichází s unikátním řešením simulujícím východ slunce. Půl hodiny předtím, než budete muset vstávat, se začne pomalu „rozednívat“, i když bude za okny ještě tma. Aplikaci východu slunce ocení v zimních měsících snad každý.

Světlo má vliv nejen na naši náladu a aktivitu, ale i na naše fyziologické funkce. Dopoledne je jeho barva i odstín jasnější a studenější, zatímco při západu převládají barvy teplejší a tlumené. Používáním umělých světel se náš biorytmus neustále narušuje, což se může projevovat únavou či nespavostí. Umělému osvětlení se v praxi těžko vyhneme, ale díky Hue lze regulovat jeho teplotu a intenzitu. Přes den používejte denní bílé světlo, k večeru přepněte do světel teplejších. Váš organismus vám poděkuje.

Philips Hue není obyčejné světlo, je to životní styl!

Hue přichází s unikátním řešením simulujícím východ slunce

Reklama

Načítám