Hlavní obsah

Poradíme vám, s čím letos pod stromečkem zaručeně zabodujete

Jste bez nápadů, tápete, co komu letos nadělit pod stromeček? Vyhněte se zbytečnému stresu a frontám v obchodních centrech při nákupu vánočních dárků. Vyberte je všechny z pohodlí domova na jednom místě.

Článek

Nákup vánočních dárků již nemusí být nutně noční můrou. Připravili jsme pro vás výběr toho nejlepšího, co svět parfémů a kosmetiky přináší. Za léta zkušeností jsme již zjistili, že voňavým dárkem ještě nikdo nikdy nic nepokazil. Potěšte své blízké pohádkově krásnými vůněmi, které zaručeně vykouzlí úsměv na tváři.

Vyberte si z parfémových novinek roku 2017

Letošní rok byl více než plodný na opravdové unikáty, které se mezi parfémy objevily. Neobvyklé, luxusní, jedinečné, neokoukané – vůně roku 2017 nabízejí neotřelé vonné kombinace, kterých si můžete užívat mezi prvními. Smaragdově zelené srdce dámské vůně Thierry Mugler Aura je dlouho očekávanou novinkou a hitem letošních Vánoc. Inovativní zeleně-orientální vůně vás pohltí svou svěží zelení rebarborových listů, divokostí vlčího dřeva a vanilky, jemností pomerančových květů a v neposlední řadě svou gigantickou výdrží.

Vůně roku 2017 budou ideálním dárkem pro opravdového nadšence parfémů

Populární vůně Black Opium se dočkala nové verze, která se vyznačuje o poznání odlehčenější a zelenější vůní. Dámská vůně Yves Saint Laurent Black Opium Floral Shock bude dokonalou volbou pro milovníky luxusních, krémově hladkých vůní s výrazným akordem kávy. Mladistvá značka Guess představila dámskou i pánskou verzi vůně Guess 1981, které vás nadchnou nejen svou elegantní a univerzálně nositelnou vůní, ale teď před Vánoci jistě oceníte i jejich nízkou pořizovací cenu.

Vůně pro elegány, sběratele i vybíravé jedince

V on-line parfumerii Elnino.cz naleznete dárek opravdu pro kohokoli. Roztřídili jsme pro vás gigantickou nabídku více než jednoho milionu parfémů a kosmetiky a vytvořili jsme pro vás speciální vánoční rozcestník, kde naleznete nejvychytanější tipy na vánoční dárky. Dokonale vyladěný muž nesmí postrádat ve své povinné výbavě smyslnou vůni – nejvybranější esence z Afriky, pikantní koření, levandule a kožený akord utvářejí charismatickou pánskou vůni Hugo Boss The Scent. Hypnotizující a silně návyková pánská vůně JOOP! WOW je jako stvořená pro muže, kteří se chtějí odlišit.

Z širokého výběru pánských vůní vyberete dokonalý dárek i pro svého muže

Pokud chcete raději vsadit na jistotu, vybírejte z nabídky léty osvědčených parfémových bestsellerů. 

Nač riskovat, vsaďte při výběru voňavého vánočního dárku na jistotu – vybírejte z nabídky bestsellerů

Bota, kabelka či snad čistič oken? To není žert, ale netradiční parfémy, se kterými letos na Vánoce zaujmete. Je libo fenomenální dámskou vůni Carolina Herrera Good Girl v podobě střevíčku? Nebo raději darujete stylovou kabelku Marc Jacobs Decadence? Co se týče vánočních dárků, parfémy jsou bez pochyb vždy sázkou na jistotu.

Třešničkou na dortu jsou excelentní vůně v netradičních flakonech

Reklama

Načítám