Hlavní obsah

Postavte se do kuchyně na zkoušku

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plánujete novou kuchyň a hledáte inspiraci na internetu? Navštěvujete kuchyňská studia? To je v pořádku. Ale můžete si svou novou kuchyň vyzkoušet ještě před její výrobou? Ano, jde to!

Článek

Máte-li nějaký vlastní nápad, jak by měla vaše nová kuchyň vypadat, anebo jste navštívili nějaká kuchyňská studia, vezměte si návrhy s sebou a přijďte na zkušební jízdu ve vaší budoucí kuchyni do showroomu firmy Blum.

V rámci „zkušební jízdy“ vám postavíme model vaší kuchyně ve skutečné velikosti

Jak jinak také může vznikat kuchyň? Nabízíme možnost postavit si ji na zkoušku. Nezávazně a zcela zdarma. Objednejte si termín pro svoji „kuchyň na zkoušku” pomocí rezervačního formuláře zde.

Nejprve přijdou důležité dotazy. Například, kolik vás doma je, kdo tráví v kuchyni nejvíce času, jaká je vaše výška a podobně.

Důležitý je mimo jiné i počet členů domácnosti a jak je který vysoký

Pak postavíme kuchyň podle vašeho návrhu ve skutečné velikosti. Skříňky jsou plně funkční a najdete v nich vše, jako ze života – hrnce, příbory i potraviny. Poradce, který se vám věnuje, dá doporučení pro zlepšení ergonomie, abyste se nemuseli do skříněk ohýbat nebo abyste se v kuchyni zbytečně nenaběhali. Protože jsou skříňky postaveny na podvozcích s kolečky, můžete velmi rychle postavit jinou variantu, která pro vás bude praktičtější.

Dvě tváře kuchyně: krásná a praktická

Pamatujte, každá kuchyně má být nejen krásná ale i praktická.

Více na www.blum.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám