Hlavní obsah

Posuňte péči o pleť na vyšší úroveň

Foto: Oslo Skin Lab

Vrásky a jemné linkyFoto: Oslo Skin Lab

O to, aby byla vaše pokožka hladká a pevná, se stará vrstva zvaná škára, jinak také dermis. Právě její součástí je kolagen, respektive kolagenová vlákna. Ta tvoří přibližně 80 % této části vaší pokožky.

Článek

Od zhruba 25.–30. roku vašeho života množství kolagenu klesá a škára se stává „poréznější“. Výsledek? Pokožka ztrácí pružnost, pevnost, odolnost. Pokud jí ale kolagenní peptidy opět dodáte, vrásky a linky budou méně výrazné.

První vrásky se obvykle objeví na obličeji. Postupně se ale přibývající věk začne projevovat i na rukou, hrudníku, pažích nebo stehnech. A zatímco o pleť obličeje pečujete pomocí drahých krémů, zbytek těla často strádá. Pokud však pečujete o kůži zevnitř, těžit z toho bude nejen pokožka obličeje, ale i ty části vašeho těla, kterým byste jinak takovou péči nevěnovali.

Foto: Oslo Skin Lab

The Solution™ od Oslo Skin LabFoto: Oslo Skin Lab

„Vnitřní“ péče o pleť je tak efektivní i z pohledu času

The Solution od Oslo Skin Lab je hydrolyzovaný kolagen, který nemá chuť ani vůni, díky tomu ho můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo pitím. Obsahuje 100% čistý hydrolyzovaný kolagen Verisol®, jehož účinky nejsou postaveny na marketingových kampaních, ale na vědeckých studiích a na zkušenostech spokojených zákaznic.

Zatímco nanesení tělového krému zabere několik dlouhých minut, kolagenový přípravek The Solution™ je dodáván v praktických baleních. A pak už jen stačí prášek, který je bez chuti a bez vůně, smíchat s jakýmkoli jídlem nebo pitím během dne a je hotovo! Na takovou péči o pleť si čas udělá každý. 

Foto: Oslo Skin Lab

The Solution™ je bez vůně i chutiFoto: Oslo Skin Lab

Posouváme každodenní péči o pleť a pokožku na ještě vyšší úroveň

V Oslo Skin Lab jsme přesvědčeni, že plnohodnotná péče o pleť začíná uvnitř. Věříme, že kvalita a stav vaší pokožky mají nemalý vliv na to, jak se každý den cítíte. Spolupracujeme s vědeckými pracovníky i s odborníky na péči o pleť a hledáme alternativy k některým drastickým a invazivním kosmetickým procedurám.

Kolagen The Solution byl nominován na Danish Beauty Awards 2019 jako jeden z 5 produktů v sekci Vnitřní krása.

THE SOLUTION™ anti-wrinkle collagen, kúra na 28 dní

Cena za jedno balení The Solution™ se odvíjí od toho, zda nakoupíte jednorázově, nebo využijete členství, které vám umožní dostávat kolagen od Oslo Skin Lab pravidelně. Jednorázově vás balení na 28 dní vyjde na 1499 Kč, zatímco jako člen dostanete slevu minimálně 30 % z maloobchodní ceny kolagenu The Solution™, takže cena bude 1049 Kč. Vždy bude postaráno o to, aby vám nové balení dorazilo včas a vy jste nemuseli přestat v pravidelném užívání, které je u kolagenových produktů důležité. S členstvím se nepojí žádné, opravdu žádné závazky. Vždy ho můžete kdykoli pozastavit nebo zcela ukončit. Stačí napsat e-mail nebo zavolat. Je to tak jednoduché jako samotné užívání kolagenu The Solution od Oslo Skin Lab.

Vyzkoušejte skandinávský hit i vy, objednejte si členství a první zásilku dostanete nyní s 50% slevou. Stačí kliknout zde.

Více na Oslo Skin Lab.

Reklama

Načítám