Hlavní obsah

Potěšte své nejbližší 3D povlečením

Novinka ze světa lůžkovin se těší stále větší popularitě. Čtěte dál a dozvíte se, proč si ji pořídit.

Článek

S příchodem adventního období je nejvyšší čas pomalu začít nakupovat vánoční dárky pro naše blízké. Vybrat to pravé ořechové dá někdy zabrat, proto je dobré pořídit praktický dárek, který se vždycky hodí. Pokud se rozhodnete darovat ložní prádlo, určitě vsaďte na 3D povlečení. Nejspíš si vás získá díky živoucím vzorům, které opticky vystupují z povrchu látky.

3D povlečení ORCHIDEJ 3

Vzory jako živé

Říká se, že naše obydlí by mělo vyjadřovat nás samé, a proto je 3D povlečení dobrou volbou. Romantikům učarují nádherné motivy květin či hvězdné oblohy, cestovatelé si mohou vybrat povlečení s motivy světových metropolí, na své si přijdou také milovníci přírody či zvířat.

3D povlečení KYTICE RŮŽÍ

Jaký materiál je ten pravý?

Vzhledem k široké nabídce materiálů je někdy těžké najít to pravé ořechové. V případě povlečení 3D si lze pořídit jak syntetické, tak i přírodní provedení. Pokud zvolíte první zmiňovanou variantu, můžete se spolehnout na hřejivé vlastnosti, které oceníte především v zimním období. Jestli ale nedáte dopustit na staré dobré bavlněné povlečení, nevadí, i to se vyrábí ve 3D provedení.

Jiný design, jiná výroba

Vzhledem k tomu, že se 3D povlečení od toho běžného celkem odlišuje, nikoho asi nepřekvapí jeho speciální způsob výroby. Barvy se stříkají přímo na látku na základě předem určené virtuální předlohy, bez použití jakýchkoliv šablon. Tímto způsobem se snadno docílí trojrozměrných motivů.

3D povlečení SLUNEČNICE 4

Vyberte si spolehlivého prodejce

Abyste měli jistotu, že bude vámi vybrané zboží kvalitní, najděte si spolehlivého prodejce. Tržnicím a nákupům v supermarketech se raději vyhněte a vsaďte na odborníky v oboru. Internetový obchod RodinneBaleni.cz se na prodej lůžkovin specializuje, a proto zde s důvěrou můžete nakoupit. Nenajdete tu jen širokou nabídku povlečení 3D v akci, ale také velký výběr prostěradel a dalšího bytového textilu. To vše s perfektními službami zákaznického centra, kde vám zaměstnanci rádi pomohou s nákupem.

Reklama

Načítám