Hlavní obsah

Jak zapůsobit na Maxu? Přes děti!

Foto: archiv čtenářky

Čtenářka Atevi s Martinem MaxouFoto: archiv čtenářky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtenářka Atevi potkala ve svém životě celebrit dost a rozhodla se podělit o své zážitky i s vámi. Od pondělí startuje nové Téma týdne Sex na pracovišti, na které nám už teď můžete posílat své názory nebo vlastní příběhy a vyhrát 500 korun.

Článek

Krásné téma. Já celebrit v životě potkala hned několik. Studovala jsem hotelovou školu a hodně známých osobností se potká v restauracích či hotelech. Jezdili jsme pracovně na filmové festivaly do Karlových Varů a tam o známé osobnosti nebyla nouze.

Jednou se pořádal ples nejmenované společnosti a v našem zákulisí jsem hlídala kytaru Jankovi Ledeckému a hladila živého lvíčka, který byl symbolem jedné bankovní instituce.

Iveta Bartošová tehdy ještě v očekávání si s námi živě povídala jako stará známá a stála hodně blízko dveří a jeden neopatrný číšník je rozrazil, až se chudák Iveta málem skácela. Ale neřekla ani slovo, ani se nerozčilovala. Prostě celebrita necelebrita, jsou to lidé jako my ostatní.

V jedné restauraci jako obsluha jsem potkala Pepu Náhlovského a perfektně jsme se pobavili. Sršel vtipem na všechny strany.

Další setkání bylo s Terezkou Kostkovou u nás na recepci. Nikdo nebyl ochoten jí ohřát vodu na sunar pro malého synka, a tak večer přišla za mnou. Popovídali jsme si, a jak říkám, nikdy se nikdo nechoval povýšeně, že on je ta celebrita. Dokonce Terezka Kostková je tváří naší společnosti. A jezdívá k nám vlakem a užívá si té klidné atmosféry a relaxuje. Nepotřebuje limuzínu nebo tryskáč.

Foto: terezakostkova.com

Tereza Kostková nemá hvězdné manýryFoto: terezakostkova.com

Vedle sídla naší společnosti bydlí Kamil Střihavka, který v mládí chodil s mým otcem do stejné třídy na základní škole a teď bydlí hned vedle mého zaměstnání a vždy, když se potkáme, tak sám od sebe první pozdraví.

S dcerkou jsme byli na vystoupení s Michalem Nesvadbou a protekčně nás vzal jako první na focení s ním, ale dcerka spustila takový řev, že jsme raději odešli a jen kývnutím hlavy poděkovali.

A jelikož jsem teď kulturní referentka a pořádám akce jak pro velké firmy, tak pro naši společnost, tak přicházím do kontaktu s celebritami více a více. Posledně mi volal pan Laufer a jeho krásný hlas mi zněl v uších ještě hodně dlouho.

Nakonec jsem se setkala s Martinem Maxou, který přijel zpívat na jednu firemní akci a ochotně se s každým fotil a rozdával autogramy (viz fotečka). Dokonce jsme si spolu vyměnili i pár slov o dětech a o tom, že pospíchá pak domů za nimi, protože jsou nemocné a jeho žena prý musí do práce.

Takže shrnuto - žádná z osobností se nechovala jako celebrita, ale jako normální člověk s normálním životem. Řekla bych, že chování celebrit hodně ovlivňuje manažer - třeba naposledy pan Pomeje hodně ovlivnil chování a celkový dojem z Ivety Bartošové.

Každý z nás je svým způsobem osobnost od narození, jen ne každý má vlohy, schopnosti, dostatek vůle či talentu i štěstí dostat se do hledáčku médií a stát se celebritou.

Téma na příští týden je sex na pracovišti. Zažila jste nějaký takový románek? Líbil se vám někdy šéf? Nebo zastáváte názor: Co je v domě, není pro mě? Napište nám své příběhy na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Související témata:

Načítám