Hlavní obsah

Povlečení a prostěradla na zimu

Foto: Violet Moon

Foto: Violet Moon

Příjemný spánek je základem životní pohody. Jaké parametry by mělo splňovat ložní prádlo v zimě? O tom se dozvíte v dnešním článku.

Článek

Zima právě vrcholí a tak se mnoho z nás potýká s opakovanými pocity chladu. Ačkoliv se tomuto ročnímu období umíme dobře přizpůsobit, na vybavení ložnice často zapomínáme. Pokud i vy chcete mít vyhřátou postel, ze které se vám nebude chtít vstávat, pokračujte ve čtení, dozvíte se, jaké ložní prádlo se vám v tomto období bude nejvíce hodit.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroflanel ESTER – černáFoto: Violet Moon

Mikroflanel spolehlivě zahřeje

Stává se vám, že se v posteli klepete zimou? Pak si pořiďte povlečení z mikroflanelu, které se pyšní mimořádně hřejivými vlastnostmi a velmi snadnou údržbou. Povrch tohoto ložního prádla se podobá kožíškům plyšových hraček a je velmi příjemný na dotek. Po vyprání brzy uschne a není nutné jej žehlit. Co víc si přát?

Flanel nikdy nezklame

Holdujete spíše přírodním materiálům? Pak máme pro vás dobrou zprávu, teplo vám zaručeně bude ve flanelovém povlečení, které se vyrábí ze 100% bavlny. Je všeobecně známo, že tento materiál je vhodný pro chladnější období roku, a kromě hřejivosti nabídne i perfektní prodyšnost a odolnost vůči opotřebení.

Prostěradla, která v zimě jako když najdete

K hřejivému povlečení neodmyslitelně patří kvalitní prostěradlo. Pokud je vám plyšový materiál sympatický, můžete si pořídit  prostěradlo z mikroflanelu. To ale není jedinou možností, kterou lze v zimě využít, spolehlivě zahřejí také froté prostěradla. V obou případech je snadné sehnat v podstatě jakoukoliv barvu i velikost od klasického rozměru 90 × 200 cm až po obřích 200 × 220 cm.

Foto: Violet Moon

Povlečení mikroflanel RUSLANA – červenáFoto: Violet Moon

Bez deky to nepůjde

Bez deky se v zimě obejde jen málokdo, je ideální k televizi i jako doplněk ke standardním lůžkovinám. Deky z mikroflanelu lze navíc dobře použít jako přehoz přes postel, a výhodné je, že se dají pořídit v široké škále zajímavých designů.

Kde dobře nakoupit

Nákup lůžkovin by se neměl nikdy podceňovat, už proto, že chceme, aby nám dlouho vydržely. Z tohoto důvodu doporučujeme zboží pořídit u spolehlivého prodejce, který se na tento druh zboží specializuje. Internetový obchod RodinneBaleni.cz působí na českém trhu již třetím rokem a najdete zde opravdu širokou nabídku ložního prádla a dalšího bytového textilu za výhodné ceny.

Načítám