Hlavní obsah

Povlečení a prostěradla pro studené dny

Nepříliš oblíbené roční období už klepe na dveře, a tak mu přizpůsobujeme, co se dá. Příprava na zimu se netýká jen výměny šatníku, ale i ložnice. Jak? Stačí si pořídit hřejivé lůžkoviny a máte vyhráno. V následujících řádcích se dozvíte, jaké to jsou.

Článek

Určitě to znáte. Za okny poletuje sníh a vyhřátá postel se zdá být nejlepším přítelem. Pro tyto okamžiky je povlečení mikroflanel ideálním řešením. Nejenže je dokonale hřejivé, ale je také velmi praktické na údržbu. Vyrábí se z umělého materiálu a jeho povrch nápadně připomíná hebké kožíšky plyšových zvířat. Pokud patříte k věčným zimomřivcům, určitě jeho kvality oceníte.

Povlečení mikroflanel ADINA – fialová

Hřejivá prostěradla

Neméně důležitou součástí ložního prádla jsou prostěradla. I tady budete mít na výběr hned ze dvou možností. Tou první je prostěradlo mikroflanel, které, jak už jsme si řekli, mimořádně zahřívá, a spolu se stejnojmenným povlečením tvoří dokonalý ložní set. Během zimních měsíců se můžete spolehnout také na stará dobrá froté prostěradla, která taktéž dobře udržují teplo. Oba druhy snadno seženete i v atypických velikostech od klasického rozměru 90 x 200 cm pro jednolůžko až po obřích 200 x 220 cm.

Prostěradlo mikroflanel Exclusive dvoulůžko – tmavě šedá 180 x 200 cm

Deky

Klasické zahřívací deky k zimnímu období neodmyslitelně patří. Dají se hezky využít při sledování televize, krátkému zdřímnutí po obědě či jako podpůrný doplněk ke klasické přikrývce. Novodobé deky mikroflanel navíc fungují jako přehoz přes postel a se dají sehnat i v zajímavých designech.

Deka mikroflanel s beránkem – švestková 140 x 200 cm

Kde dobře nakoupit

Ačkoliv je nabídka bytového textilu opravdu široká, prodejce nevybírejte náhodně. Vyhněte se lákavým nabídkám na tržnicích či v supermarketech, které sice lákají nízkou cenou, nicméně takové zboží by vám dlouho nevydrželo. Doporučujeme nakoupit v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz, kde vás čeká opravdu pestrá nabídka lůžkovin a dalšího zboží za výhodné ceny.

Přejeme spokojený nákup!

Reklama

Načítám