Hlavní obsah

Povlečení a prostěradla pro zimní období

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

RodinneBaleni.czFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kvalitní spánek má velký vliv na naši duševní pohodu, a proto se podíváme na zoubek hřejivým povlečením a prostěradlům.

Článek

Jsme na začátku zimy a mnoho z nás trápí pocity chladu, se kterými se potýkáme dokonce i během spánku. V takovém případě určitě stojí za to přizpůsobit tomuto období i naši ložnici. A co to obnáší? Především kvalitní ložní prádlo s hřejivými vlastnostmi, kterými disponuje hned několik typů materiálů. Ty si postupně představíme v následujících řádcích.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení mikroplyš VÁNOCE – šedáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Heboučký mikroplyš

Představte si povlečení, jehož povrch připomíná heboučké kožíšky plyšových hraček. Takový je mikroplyš. Tento materiál je vybaven mimořádnými hřejivými vlastnostmi a je poměrně odolný vůči nečistotám. Navíc nevyžaduje složitou údržbu, po vyprání rychle uschne a nebudete jej muset žehlit. Mikroplyšové povlečení je vhodné pro věčně zimomřivé jedince i ty, kteří v zimě rádi spí v nevytopených místnostech.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Flanelové povlečení TAMARA 2Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Spolehlivý flanel

Dáváte-li přednost přírodním materiálům, bude pro vás flanelové povlečení v zimě tou nejlepší volbou. Vyrábí se ze 100% bavlny a už mnoho desítek let se používá v zimě kvůli své hřejivosti. K tomu přidejte neopomenutelné klady bavlny jako např. prodyšnost, savost a odolnost vůči opotřebení, a máte skvělý tip na ideální ložní prádlo až do jara.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Flanelové povlečení ZINA – zelenáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Dokonale hřejivá prostěradla

Ke kvalitnímu povlečení samozřejmě patří i příslušné prostěradlo. Teď v zimě se můžete přiklonit ke dvěma druhům. Tím prvním je samozřejmě mikroplyšové prostěradlo, a pokud dáte přednost přírodnějším materiálům, pak si zvolte oblíbená froté prostěradla. Oba dva druhy lze sehnat v jakékoliv barvě i velikosti od klasického rozměru 90 × 200 cm až po 200 × 220 cm.

Nakupujte s rozvahou

Nákup lůžkovin nikdy nepodceňujte, už proto, aby vám dlouho vydržely. Vždy si vyberte spolehlivého prodejce, který se na danou oblast specializuje. Doporučujeme online obchod RodinneBaleni.cz, který působí na českém trhu již čtvrtým rokem a za tu dobu se stal předním českým prodejcem bytového textilu. V bohatém sortimentu obchodu najdete také pestrý výběr ručníků a osušek, potřeb pro děti a mnoho dalšího. Spolehnout se můžete i na odborný personál, který vám vždy rád a ochotně pomůže s výběrem.

Reklama

Načítám