Hlavní obsah

Povlečení, které si děti zamilují!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ptáte se proč? Nabízí totiž malým nocležníkům takové množství barev, vzorů, postav či vyobrazení oblíbených pohádkových hrdinů a postaviček, že si snadno vybere úplně každý.

Dětské povlečenís krásnými motivy, sytými barvami a ve vysoce kvalitním provedení podněcuje dětskou fantazii a je přínosem pro kvalitní, zdravý spánek dítěte. Ať už vybíráte dětské povlečení do postýlky pro nejmenší nebo ve větších rozměrech pro školáka, vždy si můžete vychutnat širokou paletu vzorů a motivů, které uspokojí vaše ratolesti různých věkových kategorií.

Povlečení od Ježíška? Proč ne?

Znáte oblíbené televizní hrdiny svých dětí či vnoučat? Jistě, jsou na dětském nádobí, na školních aktovkách, na sešitech, a především na oblečení. Zcela určitě je děti uvítají na dětském povlečení. Cokoli s hrdiny moderních filmových pohádek každoročně figuruje na seznamu vánočních přání dětí.

Děti ocení povlečení se svými oblíbenými motivy

Dětské povlečení Mimoni a Frozen

Mimoni, stejně jako princezny z filmu Frozen (Ledové království), to jsou současné animované idoly našich nejmenších. Malé holčičky zcela propadly kouzlu Elsy a Anny, kluci zase obdivují žluté, jednooké příšerky s velkým smyslem pro humor a slabostí pro lumpárny. Povlečení Frozen pro holčičky, stejně jako povlečení Mimoni pro kluky doslova září veselými barvami a každá dětská postýlka i celý pokojíček tak rázem přenesou vaše dítě do pohádky se šťastným koncem.

Ledové království učarovalo princeznám

Čím tato pohádka stále okouzluje? Především svým silným příběhem o přátelství a pevném sesterském poutu.

Nebojácná, optimistická a dychtivá Anna se vydává na velkolepou výpravu, aby nalezla svou sestru Elsu, jež dala nechtěně průchod své mrazivé moci a ledovými kouzly uvrhla rodné království do věčné zimy. Anna získá nové přátele, setká se s mnoha překážkami, mytickými trolly i legračním sněhulákem Olafem. Navzdory drsným živlům, zlu i strachu se zoufale snaží dosáhnout svého cíle a přimět Elsu, aby našla cestu zpět k lidem, a především způsob, jak přivolat zpátky léto.

Kluci a Mimoni

Proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Každý kluk by se s nimi chtěl kamarádit a třeba mít alespoň jednoho z nich doma!

Dětské povlečení Mimoni a Frozen – hezký dárek pro kluky i holky

Dopřejte svým dětem barevné a hravé usínání. S kvalitním bavlněným povlečením Mimoni a Frozen budou svým oblíbeným hrdinům zase o kousek blíž!

Reklama

Související témata:

Načítám