Hlavní obsah

Povolila manželovi milenku!

Foto: shutterstock.com

Manžel má milenku a všem to prospěloFoto: shutterstock.com

Reklama

Někdy je nevěra východiskem pro pár, který si chce vztah zachovat. Kamarádka Marcely svému muži povolila milenku. Měla k tomu své důvody. Jaké a jak to dopadlo, se dozvíte z našeho příběhu.

Článek

Moje kamarádka má k tomuto tématu velmi kladný postoj. Přibližně od šesti let byla zneužívána svým nevlastním otcem až do dospělosti. Neměla jednoduchý osud, z toho také plynulo, že byla zakřiknutá a bojí se pochopitelně všech mužů. A i její chuť k sexu je tak hodně malá.

Když jsme byly na diskotéce, pořád se o ni pokoušel jeden docela pohledný kluk, ale kamarádka vůbec nereagovala. Za měsíc jsme se opět potkaly na diskotéce, a když jsme všechny pořád do ní hučely, svolila k telefonnímu číslu. Tomáš několikrát zavolal a pak Hanka souhlasila i se schůzkou.

Pořád měla hrozný strach, jak říci Tomášovi, co se jí stalo a že má proto velký problém se sexem. Tomáš na ni netlačil. Byl do ní tolik zoufale zamilovaný, že to nebral špatně, a podle toho, co říkala, byl velice trpělivý a po několika měsících se vzali.

Dnes mají dvanáctiletého syna a sedmiletou dceru. Po letech se jejich vztah moc nezměnil, snad jen tak, že přece jen je Tomáš mnohem více náruživý a občas si stěžuje na to, že ho někdy nechce Hanka ani obejmout či se s ním jen mazlit nebo pohladit.

Ale jinak se mají moc rádi a rodinný život klape celkem dobře. Chodí na výlety a jezdí často na kole. Občas se jim ale promítá do vztahu právě nedostatek sexu i jiných intimností jako pohlazení apod. ze strany Hanky. Dala mu tedy velkorysý návrh. Nabídla mu, že pokud to nebude zasahovat do jejich rodinného života, ať si najde milenku! Ale nesmí domů přinést pochopitelně žádnou pohlavní nemoc a za druhé, že o tom nechce vědět.

Tomáš to zkusil a praktikuje to téměř tři roky. Hanka říká, že nejenže se mnohem víc věnuje dětem, ale i jí samotné a je také tolerantnější. Pomáhá jí v domácnosti a začal dokonce pravidelně vařit, aby si mohla i Hanka po práci odpočinout.

Tak nevím, ale jim to teď dobře funguje jak ve vztahu, tak i v občasném sexu. A pravdou je, že je to na nich obou velice vidět, jen září...

Příští Téma týdne je Úředníci: Zabít, nebo pochválit? Máte k tomu co říci? Pište nám už teď na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám