Hlavní obsah

Poznejte 3 odvážné ženy, které se svlékly do spodního prádla

Foto: Le Chaton

Poznejte 3 odvážné klientky, které se svlékly do spodního prádla Le Chaton Foto: Le Chaton

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žijeme v době, kdy mnoho módních značek a výrobců oblečení běžně ukazuje své modely na reálných ženách, nikoli pouze na modelkách s mírami 90–60–90, ale i s plnějšími tvary. V oblasti spodního prádla tomu není jinak.

Článek

V kampani Le Chaton se objevují ženy, které navíc ani nejsou modelkami, ale právě jejich věrnými klientkami, a samy se přihlásily na „Kočičí výzvu“. Proč právě „Kočičí výzva“? Věděla jste, že Le Chaton v překladu znamená koťátko? Cílem bylo najít modelky dvounohé, které jsou paničkami čtyřnohých modelů či modelek. Tedy klientky, které mají doma kočičku či kocourka, protože kdo jiný by přece měl mít kočičí fotky než prodejce spodního prádla Le Chaton.

Pojďme si je krátce představit, protože to jsou krásné a odvážné ženy, které se nebály svléknout se až na kůži a pózovat objektivu bez jakýchkoli předchozích zkušeností.

Maruška, 27 let

Foto: Le Chaton

Velmi ženská kolekce Roses du soir značky Antinéa rozzáří každou ženuFoto: Le Chaton

Maruška je vystudovaná operní zpěvačka, kterou jste mohli vidět například v divadle J. K. Tyla v Plzni. Tato doba ovšem hudbě a živé kultuře příliš nepřeje, takže i přes slibný začátek si bohužel od zpívání dává nucenou pauzu.

Na Marušce si můžete prohlédnout novou  kolekci Roses du soir značky Antinéa a nejoblíbenější podprsenku pro větší poprsí z kolekce Deauville značky PrimaDonna.

Foto: Le Chaton

Oblíbená podprsenka z kolekce Deauville značky PrimaDonna je ideální volbou pro větší poprsíFoto: Le Chaton

Monika, 30 let

Foto: Le Chaton

Podprsenka z kolekce Andora značky Simone Pérèle vám zajistí dokonalé pohodlí po celý denFoto: Le Chaton

Monika pracuje jako dentální hygienistka, ale na plný úvazek je hlavně manželka a maminka dvou malých dětí, kterým jsou 3 roky a 8 měsíců, ale je také velká sportovkyně. Popsala by se jako aktivní, sport a přírodu milující žena, která zbožňuje výzvy skoro všeho druhu.

Monice skvěle padla velmi oblíbená kolekce Andora značky Simone Pérèle a také elegantní kolekce First night značky PrimaDonna Twist.

Foto: Le Chaton

Vyztužená podprsenka s efektní krajkou z kolekce First night značky PrimaDonna Twist si zaslouží vaši pozornostFoto: Le Chaton

Katka, 46 let

Foto: Le Chaton

Rafinované zdobení a netradiční design se představuje v kolekci Seraphina značky Pleasure State CoutureFoto: Le Chaton

Katka se z postu tiskové mluvčí renomované banky přesunula ke psaní. I když píše o celé řadě témat, nejraději tvoří články o jídle a vymýšlí nové recepty. Je velký zastánce tvrzení, že hezká těla vznikají v kuchyni. Jí samotné se podařilo zhubnout celých 13 kilo právě razantní úpravou jídelníčku. Baví ji s jídly experimentovat a také je fotit na instagramový profil @muj_lehci_zivot.

Katka vypadá jako dokonalá femme fatale jak v netradiční kolekci Seraphina značky Pleasure State Couture, tak v novince Audacieuse flock z dílny francouzské návrhářky Chantal Thomass.

Foto: Le Chaton

Proměňte se ve femme fatale s kolekcí Audacieuse flock značky Chantal ThomassFoto: Le Chaton

Doufáme, že tyto modelky budou všem ženám inspirací, protože pokud máte v životě nějaký sen, nikdy není pozdě si jej splnit. A je důležité, aby se obzvláště v této době všechny ženy cítily dobře a žensky. Protože víme, že teď, kdy jsou najednou učitelkami, kuchařkami atd., je o to snadnější svoji ženskost a krásu upozadit. Proto myslete také na sebe a buďte vždy za kočku!

Rozhovor s modelkami najdete v článku Magazínu Le Chaton, kde můžete nahlédnout také do zákulisí celého focení.

Le ChatonVideo: Le Chaton

Reklama

Načítám