Hlavní obsah

Pracujete na miminku? Víme, jak na holku či kluka

Zaručených rad, jak při početí ovlivnit pohlaví dítěte, je na internetu spousta. Většina z nich jsou však jen babské pověry, které mají do odbornosti hodně daleko. Jděte na to jinak!

Článek

Zaměřte se na den početí a polohu, kterou při sexu zvolíte. Následující tipy vám pomohou nejen k holčičce nebo chlapečkovi, ale také ke zdárnému početí.

Jak na holčičku

Toužíte po princezně, kterou budete oblékat do růžové a zaplétat jí copy? Pak buďte v posteli dominantní a přibrzděte muži spermie. Nejvhodnější je na to poloha nahoře, při ní nedochází k příliš hlubokému pronikání a spermie zůstávají u poševního vchodu. Zároveň je dobré provozovat pohlavní styk dva až tři dny před ovulací, kdy je velká pravděpodobnost, že do termínu ovulace přežijí pouze spermie s ženským chromozomem.

Pokud chcete, aby v rodině vládly ženy, buďte taková i při sexu

Když chcete kluka

Máte doma už dvě holky a manžel začíná být nervózní? Zkuste na to vlítnout zezadu! Právě takto totiž do vás muž pronikne co nejhlouběji a při ejakulaci se dostanou spermie přímo k cíli. Samozřejmostí je také sex přímo v den ovulace, kdy je velká pravděpodobnost, že se k vajíčku dostanou mužské spermie rychleji.

Aby se vám narodil chlapeček, dbejte na sex v den ovulace

Přirozené početí bez hormonů

Početí miminka je vhodné podpořit i jinak. Vyzkoušejte jedinečný a mnoha ženami osvědčený doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy. Naleznete v něm zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o dítě psychicky náročná, nabízí tento pomocník také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, jich otěhotnělo po třech měsících 14 a po šesti měsících užívání úspěšně počaly další tři ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí. Ukázalo se také, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy

Když má rezervy muž

Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Doplněk stravy Fertility Blend® ve variantě pro páry

Nyní 20% sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend® na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 19. 11. 2017.

Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat jeden produkt Fertility Blend® zdarma.

Reklama

Načítám