Hlavní obsah

Praktické dárky pro děti

Hledáte praktický dárek pro děti? Přinášíme vám několik tipů, které se jim zaručeně budou líbit.

Článek

Pomalu nastává ideální doba k nákupům vánočních dárků pro naše nejbližší. Pokud jde o děti, zde je výběr jasný, obvykle pro ně nakoupíme nejvíce dárků v podobě hraček, ke kterým se vždy snažíme přihodit i něco praktického. Pokud přesně tohle hledáte pro své potomky i vy, pak čtěte dál, dozvíte se, čím je zaujmout.

Bavlněné povlečení s motivy pohádkových postav

Když se zeptáte malého i většího dítěte na jeho oblíbenou filmovou postavu, vždycky vám alespoň jednu vyjmenuje, a taková informace se vždy hodí při výběru dětského povlečení. Samozřejmě, aby dostálo požadavkům, které jsou na dětské výrobky kladeny, musí být vyrobeno ideálně ze 100% bavlny, která je savá a prodyšná, a hlavně by k jeho výrobě měly být použity ekologické barvy. Pak už stačí vybrat ten správný motiv. Holčičky velmi často potěší povlečení Ledové království a klukům uděláte radost motivem Spidermana či Bleska McQeena. Bez ohledu na pohlaví pak každé dítko uvítá povlečení Mimoni.

Dětské povlečení MINNIE SWEET & CUTE

Heboučké osušky do koupelny i bazénu

Osušky jsou nepostradatelnou pomůckou v každé domácnosti. Ty dětské by měly být vždycky bavlněné, měkké na dotek, a především hodně savé. I v tomto případě můžete svým dětem vybrat jejich oblíbený pohádkový motiv, s takovou dětskou osuškou bude mnohem snazší dostat potomka z vody. Další variantu tvoří dětská ponča s kapucí, ta se obvykle vyrábí z froté a hodí se zejména do bazénů nebo v létě na pláž. Pončo dítě dokonale osuší a zahřeje.

Dětská osuška MIMONI V DAVU 70 x 140 cm

Kde nakupovat

Při výběru dětského povlečení je třeba být poněkud náročnější než obvykle. Vždy si pečlivě ověřte materiál, ze kterého je vybraný produkt vyroben, a především si najděte spolehlivého prodejce. Mezi ty se tržnice a mnohdy ani levné supermarkety neřadí. Vsaďte raději na specialisty, kteří se na lůžkoviny a bytový textil zaměřují. Jedním z nich je internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě zmiňovaných výrobků najdete také široký výběr povlečení, prostěradel a mnoho dalšího.

Dětské povlečení SIMPSONOVI – puntíky

Reklama

Načítám