Hlavní obsah

Přesně zastřižené strniště bez nepořádku

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vousy nebo strniště už nejsou znakem zálesáka či válečníka ze středověku. Zarostlá tvář je v módě a tomuto trendu možná propadl i váš muž. Jenže i vousy potřebují péči!

Článek

Na první pohled se může zdát, že vousy se udržují snadněji než hladce oholená tvář. Ta vyžaduje každodenní holení, což je pro většinu mužů časově náročné. Ani vousy nejsou bezúdržbové, ale úpravu není nutné provádět každý den. Je proto důležité, aby strojek, kterým se vousy upravují, pracoval bezchybně, rychle a byl snadno použitelný.

Philips BT7210

Na trhu je velké množství zastřihovačů vousů, které se liší cenou i kvalitou. Některé pak nabízí i výjimečné funkce. A právě takovým zastřihovačem je Philips BT7210, který ocení nejenom muž při péči o svůj obličej, ale i vy. Inovativní systém odsávání totiž zajistí, že až 90 procent ostříhaných vousů neskončí v umyvadle nebo na zemi, ale v zásobníku přístroje.

Při použití zastřihovače Philips BT7210 je většina odstřižených vousů nasáta pomocí speciální technologie do zásobníku v přístroji. Díky průhledné nádobce je dobře patrné její zaplnění. Následně stačí zásobník vysypat a je uklizeno.

I vousy potřebují péči

Zastřihovač má velmi širokou škálu nastavení délky zastřižení, vyhoví tak většině zákazníků, kteří propadli modernímu trendu. Od nejkratšího střihu 0,5 mm až po nejdelší desetimilimetrový, Philips BT7210 nabízí celkem 20 různých nastavení. To je navíc velmi snadné a pohodlné, provádí se zoomovacím kroužkem zabudovaným do těla přístroje.

Než se ale nože dotknou vousů, integrovaný hřeben systému Lift & Trim vousy nadzvedne do ideální polohy. Střih je tak velmi přesný a stačí k němu méně tahů než s jinými zastřihovači. Vedle standardního hřebenu je k přístroji dodáván i speciální hřeben na detaily. Oba nástavce jsou snadno omyvatelné. Dvakrát broušené planžety se samy ostří, takže jsou neustále připravené podávat stoprocentní výkon.

Philips BT7210

Zastřihovač Philips BT7210 je samozřejmě bezdrátový. Nabíjení trvá zhruba hodinu a baterie vydrží až 70 minut provozu. Díky tomu není nutné nabíjet přístroj po každém zastřihování. Při běžném provozu stačí nabít jednou za dva týdny. Stav baterie indikuje displej na přístroji a v případě potřeby lze zastřihovač použít i při napájení ze sítě. Univerzální nabíječka funguje po celém světě.

Více na Philips.cz.

Reklama

Načítám