Hlavní obsah

Při sexu mi musí nadávat. No a?

Foto: Thinkstock

Ne každý partner přistoupí na drsnější slůvkaFoto: Thinkstock

Reklama

Potřebujete při sexu, aby vás partner oslovoval jinak než lásko, miláčku a zlatíčko? Chcete slyšet drsná slova, protože vás to vzrušuje? Pak pozor na výběr partnera! Ne každý takový přístup ustojí...

Článek

Když jsme nedávno zveřejnili článek Sex, vzdechy a sprosťárky? Ano! o mluvení při sexu, které je někdy dost peprného rázu, ze zajímavé diskuse pod ním se ukázalo, že ženy mají s vulgárním vyjadřováním se trochu problém, a spíš řeší, že je partner k takové aktivitě nutí proti jejich vůli. To ovšem není případ slečny Ludmily, která se potýká s naprosto opačným problémem! „Já za to prostě nemůžu. Když mi mužský při sexu nenadává do cour a kurviček, nemám orgasmus,“ hned v úvodu svého vyprávění servíruje pravdu o svém sexuálním životě podnikatelka.

Abych měla orgasmus, musel mě ponižovat

Že má drsnější sex ráda, poznala (vlastně díky náhodě) v devatenácti letech. „Se sexem jsem začala asi v šestnácti, ale ani první, ani druhý přítel mě nedokázal přivést k vyvrcholení. Oba se se mnou dokonce rozešli s tím, že jsem prý divná, a začali mě označovat za frigidku. Pak jsem poznala Mirka. Tomu po pár měsících neúspěchu jednoho dne došla trpělivost. Nahlas vypustil pár sprostých slov, že to jako není možný a že si na tu moji proš…… frndu posvítí pořádně a tak, a já najednou ucítila zvláštní tlak a výbuch,“ popisuje svoji první zkušenost s orgasmem Ludmila.

Zažila ho. To je ta dobrá zpráva – nepatří mezi 10 % žen, které ho nikdy nepoznají. Špatná stránka věci je taková, že jí to nejde jiným způsobem. Ludmila k vyvrcholení potřebuje jistou míru ponižování, urážení pohlavních orgánů, označování za lehkou děvu a podobně, protože jedině to ji vzruší do takové míry, že je schopná orgasmus mít. Je to divné? Ani ne!

Drsné sprosťárny? Pouze doma!

„Někdy se s takovými tužbami setkáváme, u žen i mužů. O sexuální úchylku se sice nejedná, ale může to mít v sobě určité masochistické rysy, kdy chce být jedinec ponižován – tedy nadáváním a používáním sprostých slov vůči němu,“ vysvětluje sexuolog Zlatko Pastor. Ovšem to platí pouze a jen při sexu. „V běžném životě tito lidé, když jim šéf nebo manžel nadává, orgasmu nedosahují – stejně jako se žádný masochista netěší k zubaři. Málokdy se tyto touhy stupňují a přerůstají v požadavek skutečného ubližování či trýznění,“ dodává sexuolog.

Foto: Thinkstock

Někoho ponižování vzrušujeFoto: Thinkstock

Kde najít milence, který neuteče?

Ale i tak „málo“ jako vyžadování nadávek může být na překážku. I Ludmila se svěřila s tím, že má problém najít si milence či partnera, který by byl schopen jí dlouhodobě vyhovovat a provozovat s ní takzvanou „dirty talk“ – špinavou mluvu. „Pro normálně založeného partnera je plnění takových přání náročné. Tak jako je pro masochistu nejlepší kamarád sadista, tedy do určitých mezí, mohl by být pro takovou ženu dobrým partnerem muž, co nejde pro květnaté slovo daleko,“ doplňuje Zlatko Pastor. Jenže kde ho vzít?

Malý test partnerovy odolnosti

Jednou z možností je na stávajícího partnera jít pozvolna jemnějšími výrazy – například „teď si tě osedlám a uvidíš to rodeo“ a ve vhodné chvíli (či ve víru vášně) ledabyle a skoro naoko a jakoby neuváženě zajít dál. Podobně jako to popisuje čtenářka s přezdívkou prach92. „I já měla problém říct chlapovi něco sprostého, ale jednou mi to prostě vylítlo z pusy.“ Podle jeho reakce je snadnější odvodit, zda pro drsnější mluvu bude nebo nikoliv. Pak ho můžete požádat o to, aby vás označil za tu nejšpinavější osobu na světě, budete-li toužit zrovna po tomhle. Za doprovodu ujišťovací věty, že vás to vzrušuje až do morku kostí, pochopí, o co se vám jedná. Teď už jen, aby mu to nadšení vydrželo… A kdyby ne? Hledat milence podobného vyznání na internetu není tak docela bezpečné. (Nikdo totiž nikdy neví, kdo se skrývá za přezdívkami.) Jistě je lepší přiznat barvu tomu, kdo vás miluje, protože ten pro pochopení půjde rozhodně dál.

A jak se při sexu oslovujete vy? Vzrušuje vás, když jste partnerem označená za něco hanlivého? Řekněte si to opět v diskusi pod článkem!

Reklama

Související témata:

Načítám