Hlavní obsah

Přidejte se k Dormeo při oslavách spánku

Foto: Dormeo

Přidejte se k Dormeo při oslavách spánkuFoto: Dormeo

Věříme, že dobrý spánek by měl být oslavován každý den. I přesto jsme se však rozhodli oslavě spánku věnovat 13. březen, kdy organizujeme akci Dormeo Den spánku. Naším cílem je ukázat celému světu, jak se dobře vyspat, protože kvalitní spánek tvoří základ zdravého života.

Článek

Dormeo slaví Den spánku a vy byste se měli přidat!

Spánek může být snem, ale i noční můrou

Pro zlepšení života udělají lidé cokoliv. Cvičí, dají se na dietu, chodí na workshopy, běhají po doktorech. Jde-li však o spánek, mnoho lidí jeho účinky podceňuje. Dostatečný, kvalitní spánek může změnit vše!

Proč? Víme, že spánkem se tělo přes noc obnovuje a že bez spánku nemůžeme být. Během spánku se obnovují zničené buňky, posiluje se imunitní systém, tělo se regeneruje z aktivit předešlého dne, kardiovaskulární systém se znovu nabíjí energií, čímž se snižuje riziko srdečních chorob.

Nesmíme zapomenout ani na naši psychiku. V této oblasti spánek spolupůsobí na snižování rizik vzniku deprese a uvolňuje stres, přičemž studie dokázaly snížení negativních nálad, jako je vztek, frustrace a smutek.

Spánek tedy může vést k životu, o kterém sníte, ale i k noční můře.

Kvantita vs. kvalita

Víme, jak nám spánek prospívá a jaké důsledky s sebou nese jeho nedostatek. Je tedy namístě vysvětlit další důležitý jev. Klíčová není jen kvantita našeho spánku, ale také kvalita. Pokud v noci strávíte osm hodin špatným spánkem, neprokážete svému tělu službu. Jestliže se neprobouzíte odpočatí, potýkáte-li se často s bolestmi zad či krku, pokud jednoduše nemáte dostatek energie, spíte špatně.

Foto: Dormeo

Spánek může být snem, ale i noční můrouFoto: Dormeo

Dormeo – sen se stává skutečností

Dormeo si právem vysloužilo status experta na spánek. Víme, co je možné vědět o spánku, a všechny tyto znalosti umíme využít. Jsme hrdí, že jsme dopomohli milionům lidí na celém světě k lepšímu spánku. Proto již čtvrtým rokem organizujeme Dormeo Den spánku.

Tentokrát je účelem upozornit na to, jak špatný spánek negativně ovlivňuje kvalitu našich životů. TV spot vtipně poukazuje na to, jak můžete usnout během důležité prezentace v práci. Nebo jak může brankář usnout při důležitém zápasu… Chatrný spánek může být příčinou toho, že nám uniknou zásadní chvíle našeho života, a zároveň může zničit náš život.

Zveřejnili jsme také nabídku Práce snů – náplní je osm hodin spánku, za který můžete získat 25 000 Kč. Naše těla odvádí během spánku výjimečnou práci, a tak se snažíme šířit povědomí tímto zábavným způsobem.

Změna je jednoduchá

Dormeo Den spánku má cíl poučit, že změna, po které tak toužíte, je na dosah. Stačí si ohlídat spánkový režim a vybírat si vhodné produkty. Zbytek už zařídí Dormeo a vaše tělo!

Reklama

Načítám