Hlavní obsah

Přijďte na burger z grilu Weber

Reklama

10.–11. září se v Praze koná festival Jack Daniel‘s presents Burgerfest, kde se sejdou všichni, kdo umí připravit skvělé burgery, i ti, kteří je rádi jedí. Grily Weber tu proto nemůžou chybět.

Článek

Burgerfest pravidelně zaštiťuje americká ambasáda v Praze a dnes je největším burgerovým festivalem v Evropě. Značka Weber je již od 50. let 20. století, kdy Američan George Stephen vynalezl první kotlový gril, synonymem promyšleného a kvalitního vybavení na grilování, které boří veškeré mýty o tom, co na grilu lze a nelze připravit. Nabízí vše od grilů elektrických, plynových a na dřevěné uhlí přes celou řadu praktického příslušenství až po prvotřídní palivo nebo třeba knihy osvědčených receptů.

Na Burgerfestu uvidíte v praxi, co vše umí grily Weber

Kromě toho, že na Burgerfestu uvidíte v praxi, co grily Weber umí, vás čekají také soutěže o vybavení této značky. Šéfkuchaři Weber Grill Academy Original(celosvětově známé školy grilování) pro vás připraví originální Weber burgery. A svou show na grilech Weber předvedou i BBQ Pit Boys – světoznámá partička nadšenců z USA.

Reklama

Související témata:

Načítám