Hlavní obsah

Přirozená podpora pro vaše zdraví z nedotčené norské přírody

Foto: www.omegamarineforte.cz

Foto: www.omegamarineforte.cz

Norsko. Země, která v nás vyvolává lehké chvění svou nespoutanou přírodu. Právě tato bohatá krajina nabízí plody, které se přetváří v ty nejkvalitnější omega-3 doplňky stravy. Málokdo ale ví, kde se vlastně vzala ona potřeba omega-3 mastných kyselin, proč jsou právě tyto látky tak diskutované, a k čemu jsou dobré.

Článek

Zázrak jménem omega-3 mastné kyseliny. Slýcháme o nich v reklamách, čteme v časopisech, ale víme, proč jsou tak zdravé? Omega-3 mastné kyseliny jsou látky, které si naše tělo neumí samo vytvořit. Přitom jsou omega-3 pro nás a náš metabolismus naprosto klíčové. Mají prokazatelně pozitivní efekt na správnou funkci očí, mozku a srdce, a nejen to. Jak je ale správně doplňovat? Z rostlinných nebo raději živočišných zdrojů?

Foto: www.omegamarineforte.cz

Zázrak jménem omega-3 mastné kyselinyFoto: www.omegamarineforte.cz

Které zvolit? Rostlinné, nebo živočišné?

V rostlinné říši se nacházejí např. ve lněných semínkách, ale tento zázrak nalezneme hlavně v tučných rybách. Rostlinné omega-3 obsahují především mastnou kyselinu ALA. Kyselina ALA je ale sama o sobě pro naše tělo nevyužitelná, a proto dochází k její přeměně na EPA a posléze také na DHA. Tělo je ale schopné přeměnit pouze 2–5 % původního množství, zatímco u živočišných, a v první řadě u lososa, dokáže vstřebat až 98 %.

Foto: www.omegamarineforte.cz

OmegaMarine Forte+Foto: www.omegamarineforte.cz

Konzumujte dostatek omega-3

Věděli jste, že průměrný Čech konzumuje v průměru o 50 % méně ryb, než je průměr na člověka v Evropské unii? V porovnání s Norskem je to dokonce 4x méně! Norsko díky oblibě ryb, jako jsou losos nebo makrela, dosahuje průměrných 45 kg ryb na člověka ročně. Pokud si nemůžete dovolit kupovat každý týden lososa, máme pro vás doplněk stravy OmegaMarine Forte+, který obsahuje nejčerstvější rybí olej na světě. Za zkoušku nic nedáte a v tomto případě je to skutečně pravda. Vyzkoušejte OmegaMarine Forte+ zdarma, hradíte jen poštovné a balné 49 Kč.

Reklama

Načítám