Hlavní obsah

Přitahuji šílené snachy!?

Foto: Thinkstock

Se snachou jsem moc spokojená nebylaFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také jste snily o tom, jak si váš syn přivede domů partnerku, která s vámi potáhne za jeden provaz, pomůže vám, porozumí si s vámi, ale vyloupla se z ní nepřátelská bytost? Naší čtenářce se to stalo dokonce dvakrát. Máte podobnou zkušenost? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Článek

Můj syn je napůl Maďar. Je velice pohledný, temperamentní a ženy se za ním jen otáčejí. Když mi domů před pěti lety přivedl ukázat svou přítelkyni, zdála se mi jako šedá myš.

Napadlo mě, že snad ani není možné, že se takové dva protiklady mohou přitahovat. Vadilo mi, že se můj syn chce zahrabat s někým, kdo není moc společenský. Ona věčně vysedávala doma u počítače, u kterého vydržela celé hodiny, stranila se naší rodiny, a když už byla v naší společnosti, tak se příliš nebavila. Snila jsem o budoucí snaše, která by se mnou vařila, bavila se, zatancovala si, zkrátka byly bychom parťačky.

Jednou jsme se doma kvůli tomu dost pohádali a syn se jí snažil domluvit. Úspěšně. Změnila se, protože o něj nechtěla přijít. Snažila se zapadnout do rodiny, pomáhala mi s domácností, když jsem ležela v nemocnici, starala se o mě ze všech nejvíc.

Foto: Thinkstock

Neuměla se postarat o dítěFoto: Thinkstock

Vše se ale změnilo, když mi syn ve svých 23 letech oznámil, že čekají dítě. To jsem skousnout nemohla. Vždyť si nic neužil! Svatba přišla velmi rychle a s ní i porod. Mladí neměli na vlastní byt, natož dům, takže jsme se krčili v panelákovém 3+1 u nás. Takto jsme živořili dva roky, během kterých jsem zažila neskutečný teror ze strany snachy. Ukázalo se, že se o dítě neumí postarat, a když jsem jí chtěla pomoci, nedala si říct a byla na mě drzá. Po bytě se válely špinavé pleny, dítě pořád brečelo a ona na všechny kolem sebe křičela. Začala být hodně nervózní a jednou jí ujely nervy tak, že syna v hádce udeřila. To byla poslední kapka. Vyhodila jsem ji z bytu pryč a syn požádal o rozvod.

Mé trápení ale neskončilo, protože se odstěhovala daleko a vnoučka vůbec nevídám. Navíc můj druhý syn se čerstvě oženil a jeho žena není o moc lepší, než byla má první snacha. Není sice zatím agresivní, ale nic pěkného jsem se o ní nedozvěděla. Je to bývalá feťačka, která spala s kdekým, a i když už údajně na drogy nesáhne, láska k mužům ji asi jen tak nepřejde.

Jako bych přitahovala jen ty nepovedené snachy!

Vybrala si vaše dcera nebo syn špatného partnera? Myslely jste si, že snacha nebo zeť budou parťáci do nepohody a rodina se rozroste, ale dopadlo to úplně jinak? Pojďte si postěžovat na své zeťáky a snachy na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Načítám