Hlavní obsah

Přivítejte jaro se zářivou pletí

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osvoboďte se od nedokonalostí pleti a bez obav ukažte světu oslnivě zářivou tvář – stačí vzít krásu do vlastních rukou s novým Braun Face, prvním epilátorem a zároveň čisticím kartáčkem na světě.

Článek

Všechny letošní kosmetické trendy vyžadují jeden důležitý výchozí bod: hladkou, hedvábně jemnou a sjednocenou pleť. Nový Braun Face jako první přístroj pro péči o obličej typu „dva v jednom“ na světě čistí póry do hloubky, přesně epiluje tvář. Dává tak vyniknout vaší čisté, zářivé kráse, ať už chcete jít do společnosti bez make-upu nebo vytvořit dokonalý základ pro vyzkoušení nejnovějších trendů.

Nový epilátor a čisticí kartáček 2v1 Braun Face

„Nezáleží na tom, zda chcete vypadat jako hollywoodská hvězda nebo strávit celý den bez jakéhokoli make-upu – základem je stále krásně vyčištěná pleť. Epilátor Braun Face dodává ženám sebedůvěru a svobodu nosit make-up nebo se bez něj obejít, “ říká Jessica Alba, ambasadorka značky Braun.

Začněte s precizní epilací

Hlava epilátoru diskrétně a efektivně odstraní i neviditelné chloupky a odvede naprosto přesnou práci na obočí, horním rtu a bradě. Tento epilátor je naprostou nezbytností pro všechny ženy, které usilují o dosažení hladké pleti. S 10 mikrootvory pro superúčinnou epilaci zajistí epilátor Braun Face až čtyři týdny hladké pokožky. Epilace s Braun Face je dvousetkrát rychlejší než práce s obyčejnou pinzetou a dokáže odstranit chloupky čtyřikrát kratší než vosk. Už za pár vteřin s ním dosáhnete hladké pleti bez chloupků, která vydrží několik týdnů.

Precizní epilace s novým Braun Face

Proměňte svůj epilátor v čisticí kartáček

Stačí jednoduchá výměna hlavy a z epilátoru Braun Face se stane efektivní kartáček pro hloubkové čistění pórů, s nímž za pár minut dosáhnete stejně kvalitních výsledků jako v kosmetickém salonu.

Sonická čisticí technologie je šestkrát účinnější než ruční čištění a jemně, ale důkladně odstraňuje zbytky make-upu a nečistot. Rovněž pomáhá kůži připravit na účinnější vstřebání kosmetických přípravků, takže vaše pleť je okamžitě hladší, jemnější a viditelně krásnější.

Obličejový kartáček Braun Face pro hloubkové čištění pórů

Žádná práce, žádné nepříjemnosti, jen oslnivě zářivá pleť

Ovládat inovativní epilátor Braun Face je hračka. Má za sebou prokazatelné výsledky, pomůže vám od nečistot a snadno vytvoří dokonalý základ pro všechny vaše oblíbené kosmetické trendy nebo zářivou pleť, za niž by se nestyděla žádná modelka. Představte si zdravou, svěží přirozenou krásu každé ráno – stačí jen zmáčknout jedno tlačítko.

Naprosto elegantní design

Tenhle nezbytný pomocník a zázrak kosmetické technologie je elegantní, ultra šik, sexy, a navíc se vám vejde i do kabelky. Je přímo ideální na dovolenou, do práce, ale i na doma, zkrátka je po ruce, když teď hned potřebujete odstranit neposlušné chloupky. Budoucnost bezchybné a pružné pleti začíná s epilátorem Braun Face.

Kompaktní Braun Face se snadno drží a vejde se i do kabelky

Dosáhnout přirozeně dokonalé pleti nebylo nikdy tak snadné.

Nakupujte bez rizika! Na obličejové epilátory Braun Face se vztahuje 100 dní záruka vrácení peněz, takže pokud nebudete s výrobkem spokojeni, můžete jej do 100 dnů od data zakoupení vrátit. Pro více informací navštivte: www.braun.com/cz

Reklama

Související témata:

Načítám