Hlavní obsah

Probiotika s jedinečnými účinky

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva úplně odlišné produkty, přesto mají mnoho společného. Vložky s probiotiky Intimea i doplněk stravy ProbioLact jsou svého druhu jedinečné výrobky s pozitivním dopadem na zdraví uživatelů.

Článek

Vložky s probiotiky Intimea i doplněk stravy ProbioLact jsou výsledkem výzkumu a vývoje společností Helvetia Pharma, Favea a Pharmaceutical Biotechnology.

Účinný pomocník při intimních zánětech a mykózách: Intimea – 3 v 1

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak je to právě Česká republika, kde vznikly a poprvé byly uvedeny na trh dámské ultratenké menstruační vložky s probiotiky a kyselinou mléčnou. A přinášejí revoluci do intimní hygieny žen.

Poševní sliznice a laktobacily patří neoddělitelně k sobě. Pokud u ženy vznikne vaginální infekce, tak první změna, kterou lékař pozoruje, je právě úbytek „přátelských“ probiotických bakterií na poševní sliznici. Na ní se naopak přemnoží nepřátelské kvasinky a způsobí obtíže, se kterými se během svého života setká prakticky každá žena.

Intimea Lactoprobiotic, je unikátní kombinace dámské menstruační vložky, „přátelských“ probiotických bakterií a kyseliny mléčné. Tato nejen menstruační vložka přináší pomoc všem ženám, které trpí opakovanými záněty intimních partií, ať už jsou to mykózy, bakteriální infekce, různé typy zarudnutí, svědění, výtoky nebo opruzeniny. Vložky představují také ideální volbu při lehké inkontinenci, kde „přátelské“ bakterie mohou omezit vznik zánětů močových cest.

Vložky Intimea jsou vhodné k léčbě i prevenci vaginálních nemocí

Vložky Intimea jako prevence

Intimea Lactoprobiotic nabízí komfortní aplikaci laktobacilů, které udržují rovnováhu poševního prostředí, a kyseliny mléčné, jež zajišťuje fyziologické pH intimních partií.

Intimea tak přináší spolehlivou ochranu poševní sliznice a intimních partií, je určena pro pravidelné používání i pro zdravé ženy jako prevence. Pokud trpíte na urogenitální záněty, udělejte si jednou měsíčně preventivní kúru, kdy použijete vložky 2–3 libovolné dny pouze na noc. Vše o vložkách Intimea na www.vitalsupport.cz

Doplněk stravy ProbioLact – nová generace probiotik

Výsledkem několikaletého výzkumu české biotechnologické společnosti je preparát, který přináší další revoluci na trhu s probiotiky. V brněnských laboratořích se podařilo připravit „přátelská" probiotika novým, vědecky zcela převratným způsobem. Probiotická kultura je ve finálním přípravku obsažena ve formě, která se blíží obdobnému stavu, jako by byla na střevní sliznici. Její využití tělem je tedy několikanásobně vyšší.

Současné probiotické preparáty obsahují „přátelské" bakterie ve formě samostatných buněk. Pokud se však podíváme na střevní sliznici, kde probiotika působí, je nutné, aby vytvořila ochrannou a podpůrnou vrstvu, tzv. biofilm. ProbioLact jako jediný přípravek obsahuje „přátelské" bakterie ve formě této ochranné a stimulační vrstvy – biofilmu.

ProbioLact, biofilmová probiotika pro podporu zdravé mikroflóry

Vše v jedné tobolce: takové může být motto doplňku stravy ProbioLact. Obsahuje biofilmová probiotika + prebiotika pro podporu zdravé mikroflóry + vitamin C + speciální enterosolventní tobolku, která chrání před nízkým pH žaludku.

Tento originální produkt z České republiky obsahuje vyvážený komplex 5 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v denní dávce. ProbioLact je vhodný při užívání antibiotik, při cestování a díky vitaminu C i k podpoře normální funkce imunity a metabolismu.

Podrobné informace o produktech naleznete na stránkách www.vitalsupport.cz nebo na internetové adrese: www.probiolact.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám