Hlavní obsah

Proč parní generátor vyhrává nad klasickou žehličkou

Foto: Philips.cz

Žehlení s parním generátorem je rychlejší a efektivnějšíFoto: Philips.cz

Reklama

Dopřejte si luxus rychlého a snadného žehlení s parním generátorem Philips PerfectCare Elite Plus.

Článek

Důvodů, proč se pro vás stane žehlení s parním generátorem hračkou, je hned několik. Tuto povzbudivou zprávu potvrzuje i odbornice na úklid a domácnost Dr. Alice Žertová, MBA, která je zároveň majitelkou uklízecí firmy OCS Trading s.r.o.: „Když se mi poprvé dostal do ruky parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus, nemohla jsem se žehlení s ním nabažit.“ V čem je ale tak zásadní rozdíl?

Žehlíte bez nastavování teploty a doslova jedním tahem

Před samotným žehlením klasickou žehličkou se nikdo z nás nevyhne třídění prádla. S parním generátorem ale nic takového neřešíte. Jednoduše prádlo žehlíte v takovém pořadí, v jakém po něm sáhnete. Žádnou teplotu nenastavujete, z džínoviny přejdete klidně rovnou na hedvábí. Parní ráz je navíc tak silný, že stačí žehlit pouze z jedné strany, a proto je potřeba i výrazně méně tahů. Alice Žertová k tomu dodává: „Ložní prádlo, ubrusy, ale i složité kalhoty žehlí s absolutní lehkostí a absolutně dokonale!“

Foto: Philips.cz

Džíny i hedvábí žehlíte bez nastavování teploty a doslova jedním tahem! Foto: Philips.cz

Díky chytré technologii zaručeně nikdy nic nespálíte

Parní generátor nikdy nespálí ani ten nejjemnější materiál! Jeho žehličku tak vůbec nemusíte zvedat, můžete ji nechat ležet na žehlicím prkně nebo dokonce na prádle. Inteligentní snímač reaguje na pohyb a páru uvolňuje automaticky pouze při žehlení, nemusíte tedy mačkat ani žádné tlačítko na vypouštění páry. Pracujete maximálně rychle, pohodlně a bez strachu, že něco spálíte. Asi vás nepřekvapí, že 94 % uživatelů považuje Philips PerfectCare Elite Plus za tu nejchytřejší žehličku, kterou kdy používali*!

Foto: Philips.cz

S parním generátorem nikdy nespálíte žádnou látku! Garantujeme!Foto: Philips.cz

Jednodušeji už to nejde

Žehlička parního generátoru je ultralehká, což oceníte nejen při samotném žehlení, ale i při praktickém vertikálním napařování.

Foto: Philips.cz

Síla páry funguje skvěle i při vertikálním žehleníFoto: Philips.cz

Výhodou je i velký odnímatelný zásobník na vodu, který vystačí až na 2 hodiny žehlení. Starosti odpadají i při nutném odvápňování, přístroj totiž sám signalizuje, že je potřeba vylít nádobu s posbíraným vodním kamenem. „Při žehlení s parním generátorem Philips PerfectCare Elite Plus jsem se necítila tak unavená a stejné množství prádla jsem zvládla s 50% úsporou času,“ potvrzuje doktorka Žertová. S parním generátorem jde prostě žehlení lehce a pohodlně jako nikdy předtím. U vybraných modelů navíc můžete při nákupu získat až 1200 Kč zpět. Podrobnější informace na www.philips.cz/cashback-zehleni.

Více se o parních generátorech dozvíte na www.philips.cz/snadnezehleni nebo zde.

*Výsledky domácího testu mezi 52 uživateli parních generátorů; (Německo, červenec 2017)

Reklama

Načítám