Hlavní obsah

Procvičte si své vědomosti s hrou iKnow

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kterou měnou se platí na Filipínách? Kterou skupinu založili v roce 1967 Jan Turek, Karel Poláček a Pavel Brümer? Jak se jmenuje jeden z Gigantů z řeckých bájí, který vrhal po Poseidonovi kusy skal?

Článek

Že nedokážete odpovědět ani na jednu z těchto otázek? Nevadí, třeba ji zná Jiří, Klára nebo Marek. Ve hře iKnow totiž není nejdůležitější znát správnou odpověď, ale dokázat správně odhadnout znalosti své i svých spoluhráčů.

iKnow mini Svět – vědomostní hra

iKnow Česko – vedomostní hra

1600 otázek zaručí, že se budete neustále dovídat něco nového. A pokud vám je to málo, můžete ještě sáhnout pro dalších 1600 ve hře iKnow Česko, která se zaměřuje na otázky o naší vlasti. A komu se, třeba na cestách, nechce tahat s velkou krabicí, ten si jistě vybere ze čtveřice mini iKnow – s tématy Svět, Evropa, Inovace a Lifestyle.

Každá z malých krabiček obsahuje dalších 400 otázek. Jednotlivé hry se navíc mezi sebou dají bez problémů kombinovat, takže se iKnow neohraje ani během dlouhých zimních večerů.

Reklama

Načítám