Hlavní obsah

Novinky v nakupování pro miminka

Reklama

Pokud nemáte rádi shon při nákupech oblečení a dalších věcí pro vaše malé ratolesti, máme pro vás dobrou zprávu – 11. března se v Česku změnil způsob nakupování pro děti.

Článek

Nákupní klub www.prodeti.cz přináší na český trh novinku – pravidelné zasílání balíčků s oblečením a dalšími užitečnými věcmi pro vaše dítě.

Nedávno vyšla studie, co pro maminky menších či větších dětí představuje největší stres – na předních příčkách se umístilo každodenní uspávání s nejistým výhledem úspěchu, nechuť dítek jíst zdravé jídlo (nebo prostě jídlo vůbec) a také nakupování oblečení, především pak botiček. S prvními dvěma si maminky bohužel musí poradit samy, ale co se týče nakupování oblečení, přichází na český trh naprostá novinka, která maminky nejen potěší, ale také jim ušetří spoustu času, který mohou věnovat jiným věcem.

Novinka pro všechny maminky

Princip nakupování na www.prodeti.cz je velmi jednoduchý – maminky pravidelně každý měsíc dostanou pro své dítko potřebné oblečení, aniž by musely absolvovat náročnou cestu s kočárkem do přeplněného nákupního centra, a navíc nemusí neustále myslet na to, co bude potřeba koupit pro rostoucího špunta. Stačí se jednoduše na www.prodeti.cz registrovat, a maminky se pak budou moci každý měsíc těšit na krásný balíček vybraného zboží.

Těšte se na úhlednou zásilku!

Obsah zásilky bude pečlivě vybírán na základě parametrů zadaných maminkou – nebude chybět kvalitní oblečení, botičky a další běžné potřeby jako bryndáky, pleny a spousta dalšího. Každý další měsíc se pak obsah balíčku změní dle potřeb vašich i vašeho děťátka. V současné době budou na www.prodeti.cz k dispozici balíčky pro děti ve věku 0–12 měsíců, během dubna se sortiment rozšíří i na děti starší jednoho roku.

Skvělý tip na dárek

Máte ve svém okolí kamarádku, která má děti nebo přírůstek teprve očekává, a vy nevíte, jak ji originálně potěšit? Objednejte jí balíček na www.prodeti.cz, a ona jej pak každý měsíc bude dostávat s věnováním přímo od vás.

U nás si vybere každá maminka

Buďte první!

Portál www.prodeti.cz věnuje prvním 5000 maminkám stokorunový kupon na nákup zboží.

Reklama

Související témata:

Načítám