Hlavní obsah

Produkty z Kauflandu bodují u spotřebitelů

Foto: Kaufland

Obliba produktů privátních značek stále rosteFoto: Kaufland

Spotřebitelé každoročně vybírají nejlepší novinky z obchodů. Letos Kaufland uspěl se svými produkty a získal ocenění Volba spotřebitelů ve čtyřech kategoriích. Nejlepší novinkou se staly smetanové jogurty, Podmáslí, Kefírová a Acidofilní mléka značky K-Jarmark, řada uzených mas K-Mistři od fochu z Modletic, bodoval i nEKOnečný sáček.

Článek

Pod vlastní značkou K-Jarmark, která zahrnuje přes 100 produktů od českých výrobců, od pečiva po uzeniny, nabízí Kaufland řadu mléčných výrobků.

K-Jarmark zářil ve dvou kategoriích

Lahodné smetanové jogurty byly zvoleny Nejlepší novinkou v kategorii „Jogurty“. Jsou opravdu vynikající. Obsahují až 10 % tuku a na výběr je z mnoha oblíbených příchutí, jako čokoláda, stracciatella, jahoda a nechybí ani klasický bílý jogurt. Mezi „Mléčnými produkty“ zvítězila řada sedmi druhů Podmáslí, Kefírových a Acidofilních mlék značky K-Jarmark.

Foto: Kaufland

Značka K-Jarmark nabízí ty nejkvalitnější produkty od českých výrobcůFoto: Kaufland

Uzená masa značky K-Mistři od fochu z Modletic

Nejlepší novinkou 2020 se také stala celá řada dvanácti uzených mas od K-Mistrů od fochu z Modletic – od Uzené krkovice přes Pražskou uzenou kýtu po Uzený vepřový ocásek. Oceněná uzená masa jsou uzena na bukových štěpkách, které jim dodávají skvělou chuť a vůni. Obsahují minimálně 90 % masa a jsou vyrobena podle Českých cechovních norem. Kaufland je vyrábí ve svém vlastním masozávodě v Modleticích u Prahy, a celý proces výroby tak má pod kontrolou – od pečlivého výběru masa od prověřených dodavatelů až po distribuci do jednotlivých prodejen.

Foto: Kaufland

Uzená masa značky K-Mistři od fochu z Modletic mají vysoký obsah masaFoto: Kaufland

EKOlogické obaly

V nové kategorii Volby spotřebitelů „Ekologické obaly“ zvítězil tzv. nEKOnečný sáček, který najdete v úseku ovoce a zeleniny. Je to alternativa k mikrotenovým sáčkům a dá se používat opakovaně. V horní části má látkový štítek pro nalepení etikety z váhy a lze prát v pračce.

Foto: Kaufland

nEKOkonečný sáček pro šetrné nakupováníFoto: Kaufland

Produkty privátních značek Kauflandu splňují ty nejvyšší standardy kvality a čerstvosti, navíc jsou za skvělé ceny. Vyzkoušejte výše uvedené produkty na některé ze 134 prodejen Kaufland.

Reklama

Načítám