Hlavní obsah

Prokoukněte ho na prvním rande!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Podle polibku poznáte, jaký bude sexFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaký bude? Co od něj můžu čekat? To jsou otázky, které si snad každá z nás hned po seznámení s panem Neznámým položí. Spálit se nechceme, jak ale najít rychle odpovědi? S námi jeho pro i proti odhalíte rovnou na prvním rande!

Článek

Nadějné je, když...

U jídelního stolu - v pokrmu se nenimrá ani nehltá, ale je na něm vidět, jak vychutnává každé sousto. Tak, až sama dostáváte chuť. I při stolování se dovede podívat do vašich očí pohledem, který říká: Tebe bych snědl taky, kousek po kousku.

Umí se ozvat- pokud vám číšník přinese vystydlou polévku, nespokojí se s ní, ale zjedná nápravu. I v posteli bude přímo řešit případné neshody a nehrozí, že by se přetvařoval. Stejně tak o tom vypovídá i jeho smích, je-li srdečný a ne hihňavý.

Není nudný - v konverzaci se nevychloubá ničím, natož potom počtem žen, které poznal intimně. Zároveň ale neuhýbá tématům, která jdou na ostří nože. Dokáže vás vždycky překvapit nečekanou reakcí, milou maličkostí nebo třeba plánem, který pro vaši schůzku vymyslí. Bude nejspíš vynalézavý i v sexu.

Dotyky - aniž by vás obtěžoval, už jeho náhodné dotyky, když vám pomáhá z kabátu nebo zavadí o vaši ruku, by ve vás měly budit lehké mrazení. Nejlépe poznáte, jestli je vám fyzicky příjemný, při tanci. Zjistíte, jak se vám líbí v jeho náručí, nebo zda byste se raději odtáhla.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Všímejte si gest a dozvíte se vícFoto: samphoto.cz/jiunlimited

První polibek - ukazuje hodně. Jeden typ zvolí něžně místo ve vašich vlasech či za uchem. Jiný se neuměle pokusí o vaše rty, sám vyděšený svou troufalostí. Třetí chce hned vášnivé dlouhé splynutí. Podobné to bude v posteli: něžné, nesmělé nebo vášnivé... i podle toho můžete vybírat, jestli vám bude takový přístup vyhovovat v sexu.

Tak, milé dámy, máte už jasno?

A pokud se vám zdá nevhodné při prvních schůzkách přemýšlet hned o ložnici, věřte, že to není žádná hanba. Sex je stejně důležitou součástí lásky, jako duševní porozumění. A buďte si jisté, že muž, je-li mužem, od první chvíle podle stejných nebo podobných drobností odhaduje vás.

Související témata:

Načítám