Hlavní obsah

Proměna čtenářky: V něžném stylu

Foto: Mona Martinů

Tentokrát se nám před očima proměnila čtenářka JanaFoto: Mona Martinů

Reklama

Rozmazlování v kadeřnickém salonu, líčení od zkušené vizážistky, ozkoušení krásných modelů, pořízení profesionálních fotografií a na závěr trendy bundička jako bonus! Zní vám to jako snový den? Právě takový si užila vítězka našeho druhého kola soutěže s Halens! Podívejte se na to, jak se na jeden den proměnila v modelku!

Článek

V minulé proměně jste mohli obdivovat čtenářku Zdenku, která si vyzkoušela – a nakonec i odnesla – krásné šaty. Prošvihla jste ji? Mrkněte se na Proměna čtenářky: Šaty 3x jinak!. Další čtenářkou, které se poštěstilo vyhrát, je sympatická Jana Tulačková. I když se věk dámy nemá prozrazovat, tentokrát musíme, s Janiným souhlasem, udělat výjimku. Nikdo z nás totiž nevěřil, že jí je osmatřicet let!

Foto: Mona Martinů

Nejprve se začalo v kadeřnickém salonuFoto: Mona Martinů

Po letech přichází změna

Proměna odstartovala v salonu X-Style Beauty, kde se výherkyně ujala zkušená kadeřnice Monika Štětková. Jana se jí přitom přiznala, že ačkoli se do radikálních změn nehrne, chtěla by účes ozvláštnit, protože ho v téhle podobě nosí už dlouhá léta. Verdikt Moniky zněl jasně – vlasy o něco ztmavit, aby barva působila přirozeněji, a dát účesu formu.

Foto: Mona Martinů

Kadeřnice Monika ztmavila barvu vlasůFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Účesu bylo potřeba dát formuFoto: Mona Martinů

Aby ale Jana nepůsobila příliš tmavě, udělala jí kadeřnice Monika do vlasů několik světlejších melírů. Vlasy jí potom lehce prostříhala, přičemž délku příliš nezkracovala. Přestože se výherkyně ztmavení bála, z výsledku byla nadšená! Za vše mluví její reakce poté, co nový účes viděla. „Nejradši bych vám dala pusu!“ řekla kadeřnici Monice a vrhla se k ní, aby ji alespoň objala.

Něžný make-up

Po úspěšné proměně účesu jsme se vydali do našeho redakčního ateliéru, kde už na čtenářku čekala vizážistka Janine Alexandre. A protože byla tématem proměna v romantickém stylu, muselo být něžné i líčení. Po nalíčení vypadala Jana ještě lépe než předtím, a tak nic nebránilo tomu, aby se mohla vžít do role modelky a vyzkoušet si krásné modely od značky Halens.

Foto: Mona Martinů

Líčení se neslo v romantickém styluFoto: Mona Martinů

Na její proměnu v romantickém stylu se přijel podívat dokonce i její manžel. Zajímá vás, jaká byla jeho reakce? Podívejte se na naše video!

Výherkyně 4x jinak!

Ačkoli sama čtenářka říkala, že na volánky a jemný styl příliš není, hned první model, světle růžové šaty, ji nadchnul. A nejen ji. Úžasné byly i prudce elegantní lodičky.

Foto: Mona Martinů

I když to není její styl, růžové šaty Janě slušelyFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Velkou parádu udělaly i černé lodičkyFoto: Mona Martinů

Na podruhé se Jana oblékla do černých šatů, kterým přidávala na jemnosti krajka. K takovým šatům potom není zapotřebí řešit doplňky, jednoduché perly bohatě stačí.

Foto: Mona Martinů

Černé šaty s romantickou krajkouFoto: Mona Martinů

Od šatů jsme přešli ke kalhotám, a to dokonce upnutým koženým, které jsou velkým trendem. A aby Jana v oblečení nepůsobila jako drsná motorkářka, přidali jsme ženský fialový vršek s ležérně spadlým ramenem. A všichni jsme se shodli na tom, že jí tento styl padl jako ulitý!

Foto: Mona Martinů

Kožené kalhoty byly to pravéFoto: Mona Martinů

K poslednímu modelu jsme využili krásnou bundičku v růžové barvě, a přestože výherkyně proměny zpočátku říkala, že romantice a volánkům neholduje, nakonec si právě tenhle kousek odnesla domů jako dárek. Zamilovala se i do úžasných botiček, které si prý určitě pořídí do svého botníku.

Foto: Mona Martinů

Růžovou bundičku dostala Jana jako dárekFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Také boty se Janě zalíbilyFoto: Mona Martinů

Co na proměnu říká výherkyně?

„Byl to úžasně strávený den! Kadeřnice Monika je skutečná profesionálka! S účesem jsem maximálně spokojená a děkuji za rady, co se výživy vlasů týče. Focení byla také velká zkušenost, a kdybych si to mohla zopakovat ještě jednou, určitě bych udělala radost i paní fotografce. Nemusela by mi stále napovídat, jak se otočit a kam se dívat:-). Jste super tým!“

Tak co na proměnu říkáte? Povedla se? Pokud chcete být další výherkyní vy, sledujte sekci Soutěže! Proměny s Halens pokračují! Více módních trendů na www.halens.cz

Reklama

Související témata:

Načítám