Hlavní obsah

Proměna ve stylovou byznys lady

Foto: Mona Martinů

Proměnu a dárek od Halens vyhrála naše čtenářka AlenaFoto: Mona Martinů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodíte v rámci své práce v elegantním oblečení? Ani tak nemusíte podléhat kancelářské šedi a vypadat jako „konzerva“! Podívejte se, jak byznys móda slušela paní Aleně, která vyhrála naši další proměnu se značkou Halens. A abychom to vzali z gruntu, poslali jsme ji ještě ke kadeřníkům a k vizážistce. Jak se vám její nová image líbí?

Článek

V dalším kole proměn Halens se štěstí usmálo na sympatickou čtenářku Alenu Langerovou. Ta pracuje momentálně v mateřské školce a jakkoli divně to může znít, právě proto se s chutí oblékla do elegantních kousků. Předtím, než pracovala s dětmi, totiž byznys styl hodně využívala, a jak nám sama řekla, tak trochu se jí po něm zastesklo. Jak to paní Aleně slušelo? Podívejte se na na naše video zde.

Alenka se nůžek bála!

Než se ale oblékla do krásných oblečků a vyzkoušela si roli modelky, vydala se s námi do pražského salonu Portrait by Michal Zapoměl, kde si ji vzali do parády rovnou dva kadeřníci. Alena se nám hned na začátku svěřila, že by si ráda nechala vlasy dorůst a šla by spíš do nějaké zajímavé barvy. S napětím jsme čekali, co tomu řekne Alenčin kadeřník Petr Volák. Nebude pro kratší sestřih?

Foto: Mona Martinů

Paní Aleně to slušelo i před proměnouFoto: Mona Martinů

K Alenčině radosti byl Petr stejného názoru, a tak jen vlasy lehce sestříhal, aniž by je zbytečně zkracoval. Čím byla čtenářka (a vlastně i celý náš tým) opravdu nadšená, byla její nová, medová barva. Aleně dodala mnohem větší šmrnc, než byl původní světlejší odstín.

Foto: Mona Martinů

Vlasy se jen lehce sestříhalyFoto: Mona Martinů

Líčení? Základem je bezchybná pleť (nebo její iluze)!

Když už nový účes, tak i perfektní líčení! S krásnými vlasy se čtenářka svěřila do péče vizážistky Natálie Hostačné. Ta pro Alenu zvolila jednoduché líčení, kdy oči krásně rozzářila světlejšími stíny, vytvořila precizní make-up a rty vybarvila do jemného přirozeného tónu. A jak byste se podle Natálky měly líčit, když se chystáte a pracovní schůzku? „Líčení nemusí být zbytečně složité, dejte si ale záležet na tom, aby vaše pleť vypadla zdravě a čistě,“ radí vizážistka Natálie ze serveru nataliehostacna.com a dodává: „Pak už jen stačí zvýraznit oči, přidat trochu barvy na tváře a rty a budete vypadat skvěle.“

Foto: Mona Martinů

Vizážistka zvolila jednoduché líčeníFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Nový účes, pěkný make-up - paní Alena byla spokojenáFoto: Mona Martinů

Byznys styl třikrát jinak!

S Alenou, která vypadala po proměně opravdu úžasně, jsme se přesunuli do ateliéru, kde si mohla vyzkoušet tři krásné modely od značky Halens. Některý z kousků si pak mohla výherkyně odnést domů. Zkuste hádat – co podle vás Aleně padlo do oka nejvíc?

Byly to klasické černobílé šaty, které by unosila na sto možných způsobů? Nebo snad úžasné černé botičky s otevřenou špičkou a mašličkou na zadní straně?

A co si myslíte o šedostříbrných lesklých kalhotách se zvýšeným pasem v kombinaci se zářivě modrou halenkou?

Že byste na místě Aleny brala spíše krásné červené šaty?

No vidíte. A Aleně se zalíbilo na první pohled nenápadné sáčko, které jsme jí dali jen do ruky, aby nezakrývalo modrou halenku. Schovávání ale nezabralo, Alena si ho hned po focení vyzkoušela, a když jí padlo jako ulité, bylo rozhodnuto! Sympatická čtenářka vyrazila k domovu s taštičkou v ruce, novým účesem na hlavě, krásným líčením na tváři, a hlavně se suprovými zážitky!

Chcete být příště na jejím místě? Můžete! Sledujte sekce Soutěže a zapojte se do dalších kol proměn s Halens! Spoustu dalších trendů najdete na www.halens.cz !

Související témata:

Načítám