Hlavní obsah

Proměna maminky na mateřské: Výrazně se zkracovalo

 

Reklama

Proměna vizáže bývá úzce spjata s novými začátky. Obdobím změn prochází i pětatřicetiletá Pavlína, která se po dlouhé době dostala do kadeřnického salonu. A odešla s razantně zkrácenými vlasy!

Článek

Půlkulaté narozeniny, ztráta kil nabraných v těhotenství, stěhování a vyhlídka nové práce. Maminka dvouletého syna a čtyřleté dcery měla impulsů k proměně rovnou několik. K tomu si přičtěte fakt, že drtivou většinu svého času věnuje dětem a domácnosti: „Jako spousta žen na rodičovské dovolené nemám ani já téměř žádné volno. Jinak řečeno, všechen čas věnuji rodině a na sebe zapomínám,“ přiznává Pavlína.

Od její návštěvy v kadeřnickém salonu už navíc uplynula nějaká doba. „Stydím se přiznat, kdy naposledy jsem byla u kadeřníka. Přestěhovali jsme se daleko od všech hlídacích babiček a kamarádek a manžel je do večera v práci, jedinou možností tak je jít ke kadeřnici v doprovodu našich dětí, a to je adrenalin, který není radno absolvovat často,“ směje se čtenářka a přiznává, že moc nedá ani líčení a módě: „Jsem ráda, když stihnu řasenku a BB krém a o tom, že můj outfit tvoří džíny a triko, se asi nemusím zmiňovat...“ A my se nemusíte zmiňovat o tom, že po proměně bylo všechno úplně jinak!

Jak dopadla radikální proměna čtenářky Pavlíny? Pojďte se podívat!

Reklama

Načítám