Hlavní obsah

Jarní proměna čtenářky Jany: Odešla s efektní ofinou i kratším střihem!

 

Reklama

Jednatřicetiletá Jana se ke změně účesu odhodlávala dlouho. Když ale mělo dojít na lámání chleba, odcházela často jen se zastřiženými konečky. Zlom přišel ve chvíli, kdy odeslala přihlášku do proměny.

Článek

Z proměny účesu jsme čtenářku nenechali vycouvat :-) Dlouhovláska Jana dala kadeřnici volnou ruku, její jedinou podmínkou bylo, aby šly vlasy stáhnout do culíku. Když se ale začalo stříhat a Jana sledovala postupně odpadávající prameny, začala být přece jen nervózní. Nebude to moc?

Větší zkrácení ale nebylo jen pouhým rozmarem, konce vlasů už nebyly podle kadeřnice Melity Del-Ponte v nejlepší kondici. Došlo samozřejmě i na barvení. Samotný základ kadeřnice nepatrně ztmavila, délky ale rafinovaně prosvětlila tak, aby vlasy působily jako vyšisované od sluníčka.

Vlasovou proměnou jsme ale neskončili. Janu jsme ještě svěřili do rukou vizážistky, stylistky a následně jsme všechno patřičně zdokumentovali. Těšíte se na výsledek?

Jak dopadla kompletní proměna? Podívejte se samy!

Foto: archiv firem

S údržbou nového vzhledu pomůžou Janě (a samozřejmě nejen jí) tito pomocníci!Foto: archiv firem

Chcete se zdokonalit v líčení? Nenechte si ujít naše video návody! Vizážistka Janka vás naučí perfektní oční linky, s Barborou Nevickou můžete pro změnu natrénovat proměnu denního líčení na večerní.

Reklama

Načítám